Nedjelja, 29 studenoga, 2020

Što prvo vidite? To pokazuje što vas to muči u dubini duše

Pogledajte ovu sliku! Ono što vidite prvo otkriva o čemu razmišljate, što vas muči ili što sakrivate duboko u sebi. Objašnjenja se nalaze ispod slike.

Slavinu

Voda je simbol emocija. Ako ste prvo vidjeli kako iz slavine teče voda, to pokazuje kako nemate problema s ispoljavanjem osjećaja. Emocije, bile one pozitivne ili negativne, polako „cure“ iz vas – ne zaustavljaju se i ne nagomilavaju se. U ovom trenutku nemate razloga za brigu.

Pticu

Vama je mišljenje drugih ljudi previše važno. Zbog toga se osjećate kao da stojite pred zidom tuđih procjena i očekivanja koji vas sputava da živite kako želite – slobodno. Bilo bi dobro da vjerujete sebi i ne marite se što drugi misle i govore. Bit ćete puno sretniji i opušteniji.

Drvo

Moglo bi se reći da u ovom trenutku niste zadovoljni svojim životom. Željni ste promjena nabolje, i u tome nema ništa loše. Međutim, pripazite! Dok ste u potrazi za zadovoljstvima, postoji rizik da izgubite ono što već imate. Mogli bi kasnije zažaliti jer ćete prekasno shvatiti da je to što ste imali i kako ste živjeli možda bilo sasvim dobro, piše uspesnazena.com.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Dr. Zdravko Dizdar: Opet će Srbija krenuti na Hrvatsku i Vukovar
>>> Žena (28) umrla, ne znajući što joj se događa u tijelu: Liječnici upozoravaju sve žene!
>>> Nasmiješeni Milo Hrnić u danima tuge mogao se izbjeći: ‘Moglo se biti čovjek!’
>>> PENAVA najavio mogući izlazak iz HDZ-a ako “ne nađe načina kako osuditi one koji su Vukovar sravnili sa zemljom”
>>> GENERAL ROSO POLUDIO: ‘Ne bih preživio 27 bitaka da sam bio takav kreten kakvim me je Vrdoljak prikazao’
Komentari

Komentari