Srijeda, 27 svibnja, 2020

STANKOVIĆEV GOST O THOMPSONU I POLITICI: ‘Meni taj tip nikako ne paše, ali..’

Dobitnik Porina Vojko V. gostovao je u emisiji Nedjeljom u 2, urednika i voditelja Aleksandra Stankovića. Riječ je inače o Andriji Vujeviću, glazbeniku koji je tijekom emisije priznao kako je prihvatio pilanu koja dolazi s komercijalizacijom, no svjestan je, dodaje, da ne može očekivati da ekipa luduje na njegovim koncertima, a pored njega samo prođe na ulici, ali najveća pilana mu je pak kad mu svaki konobar na narudžbu kaže – ne može.

”Radim muziku da meni bude dobra i da mogu živjeti od toga”, istaknuo je Vojko koji je potom odgovorio i na pitanje je li moguće živjeti od glazbe.

“Kako tko. Ja kao ćelavi tip bez tetovaža ne mogu glumiti da sam gangster i prodajem kokain. Ja kao propali inženjer prodajem tu priču i prolazi”, naveo je osporavajući teoriju da njegovu glazbu mogu razumjeti samo osobe starije od 30 godina, on se naime u globalu obraća svakome te priča jezikom kojega može razumjeti i mlađa publika. Potom se dakako, neizostavno dotakao politike te objasnio da je zgrožen kad vidi da se mladi bave tom profesijom.

“Bilo kakav dijalog između stranaka je nekakvo pokazivanje mišića. To su fiktivni pojmovi, konfekcijske razlike. To je sve hrpa ljudi koji su tu da očuvaju svoju moć. Za koga sad glasati tu?” komentirao je Vojko političku situaciju. Zanimljiv je i njegov osvrt na Thompsona.

Pri kraju emisije Stanković je Vojka pitao što misli o Thompsonu. “Što se tiče tog nekog brendinga, vrhunski odigrano. Meni taj lik uopće ne paše”, komentirao je.

Autor:Iva Međugorac / Dnevno.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ŽIVITE U NJEMAČKOJ? Ovo morate znati, od 1. travnja uvode se nova pravila
>>> Erdogan doživio veliki udarac na izborima u Turskoj
>>> VITEZ: Provalili mu u kuću, svezali ga i opljačkali
>>> Inzko će danas smijeniti Komšića jer nije legitimni predstavnik Hrvata
Komentari

Komentari