SRAMOTNO Dubrovački portal o Thompsonovom koncertu na Stradunu: “ZDS nije poklič pod kojim se branio Dubrovnik nego se ubijalo i razaralo”

Podijeli

Nedugo nakon što je Marko Perković Thompson najavio besplatni koncert na Dan dubrovačkih branitelja, 6. prosinca, na Stradunu, portal Dubrovniknet.hr je objavio tekst u kom se pita hoće li Thompson na koncertu izvoditi pjesmu “Boja Čavoglave” koja počinje pokličem “Za dom”, jer se, po njima, “pod tim pozdravom razaralo i ubijalo”. Svakako da jest, razaralo se četnička uporišta i ubijalo srpske dragovoljce, no oni pitaju i “koliko će se iz proračuna grada izdvojiti za organizaciju koncreta”, što je uobičajeno pitanje koje ljevica postavlja: Kad Thompson negdje nastupa besplatno, oni smatraju da bi trebao iz svog džepa pokriti i troškove organizacije i razglas.

Na taj napis se osvrnuo i Marko Perković na svojoj službenoj stranici:

“Nevjerojatna “zahvala” braniteljima koji su branili Dubrovnik pod HOS-ovim oznakama “Za dom spremni” od strane portala DubrovnikNet.

Njihova novinarka Lea Pavlović u svojim lažima i iskrivljivanju činjenica dotle je došla da je čak i optužila Thompsona kako se pod tim pozdravom “Za dom spremni”, a koji je jedan od stihova u pjesmi Bojna Čavoglave, nije branio Dubrovnik već se pod tim pozdravom razaralo i ubijalo.

Naravno, smeta joj i ikonografija Thompsonovih fanova s kojima oni dolaze na njegove koncerte (hrvatske zastave, oznake hrvatskih postrojbi iz Domovinskog rata, šalovi, majice…).

Na kraju da im zadovoljimo znatiželju i odgovorimo na pitanje iz samog naslova toga nazovimo članka.

Zar postoji bolja prigoda za pjesmu koja je nastala u Domovinskom ratu i dizala moral hrvatskim braniteljima u obrani od jugo-četničkog agresora od proslave Dana branitelja?
DA, naravno da će pjevati svoju pjesmu Bojna Čavoglave!

Uredništvo MPT stranica”


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> DOMAZET LOŠO: ‘Iza Kolinde stoji okultni svijet. Ona sve radi po masonskim i sotonističkim pravilima’
>>> Srbija hapsi “hrvatske špijune” koji su Kajkiću dostavljali podatke o ratnim zločincima!
>>> SAD doniraju Hrvatskoj velik broj oklopnih vozila M2 Bradley
>>> STAZIĆEV BEZOBRAZLUK BEZ PREMCA: “Novca za učitelje bi bilo da se ne daje za Crkvu, privilegije branitelja i Hercegovinu”
Komentari

Najnovije