‘Slobodan Milošević je živ!’ Šok u Srbiji: ‘Reći ću vam gdje se nalazi…’

Podijeli

‘Nitko ga mrtvog nije vidio, a njegov sin nije otišao na pokop, već u Moskvu, gdje je otišao i tata’

Najpoznatiji srpski pisac špijunskih romana, Dejan Lučić, napisao je novi roman u kojem se spominje teorija zavjere. Ona se odnosi na bivšeg srbijanskog predsjednika Slobodana Miloševića te je povezana s njegovom smrću.

Kako pišu novine, novi roman obuhvaća period od 10-ak godina tijekom kojih su ubijeni čelnici ruskih obavještajaca u Siriji, dok je u New Yorku ubijen ruski predstavnik u UN-u.

U romanu se spominju brojni likovi pa se tako u njemu našao ruski agent Oleg Dolgurokov koji je u Beogradu živio pod krinkom iscjeljitelja Vladimira. Isto tako, pisac smatra da je samoubojstvo ruskog oligarha Borisa Berezovskog zapravo lažirano. Između ostalog, Lučić negira i ubojstvo Osame bin Ladena pa kaže da je to ubojstvo snimljeno ni više ni manje nego u Hollywoodu.

‘Milošević nije umro, prebačen je u Moskvu’

U dijelu gdje piše o Miloševiću, Lučić kaže da on nije umro u Haagu te da uopće nije bio mrtav,

“U trenutku kada je službeno pokopan, Boris Berezovski nije bio mrtav, već je prebačen na sigurno mjesto. Znam da je tako iz istog razloga iz kojeg tvrdim da Slobodan Milošević nije umro! Nitko ga mrtvog nije vidio, a njegov sin nije otišao na pokop, već u Moskvu, gdje je otišao i tata”, tvrdi Lučić.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Počeo je drugi val u RH! Đikić donio groznu vijest: ‘Ovo je tek početak…’
>>> (VIDEO) O OVOME MEDIJI I PUPOVAC ŠUTE! BUJANEC OBJAVIO SNIMKU NAPADA VUKOVARSKIH SRBA NA UČENIKE HRVATE
>>> Stručnjaci upozorili: ‘Ako je ovo prva stvar koju radite ujutro, posjetite liječnika’
>>> KONAČNO SE JAVIO O UHIĆENJIMA: “Srbi ne smiju biti taoci i zečevi za odstrel. Nedužne ljude se ne smije tretirati kao ratne zločince”
Komentari

Najnovije