Petak, 29 svibnja, 2020

SKANDALOZAN DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO! Procurio zastrašujući podatak o Plenkovićevom pulenu Ressleru

Mostov saborski zastupnik i kandidat za Europski parlement Miro Bulj poznat je kao čovjek iz naroda bez dlake na jeziku, a u tom stilu tijekom saborske rasprave obratio se premijeru Andreju Plenkoviću.

”Pitanje upućeno premijeru Plenkoviću oko teza koje zastupa njegov savjetnik a koja glasi: “države na Balkanu toliko su slične po političkim, povijesnim i zemljopisnim karakteristikama da ih je potrebno promatrati kao jednu regiju”. Pitao sam Premijera da prokomentira ove skandalozne izjave koje idu u smjeru promatranja Hrvatske kao dijela nekakve balkanske regije zajedno sa Srbijom”, poručio je Bulj na svojem Facebook profilu referirajući se na mladog HDZ-ova nositelja liste za svibanjske izbore Karla Resslera.

Naime, prema podacima s portala Kamenjar, Ressler u biografiji navodi da je znanstvenik, ali niti jedna relevantna pretraga ne izbacuje neke zapažene znanstvene redove koji iza njega stoje premda su detaljno predložili sve dostupne izvore. Ipak, u daljnjem traganju došli su do podatka da je Ressler hrvatski član njemačke grupe koja se naziva Balkanska kriminologija, a u jednom prikazu o Balkanskoj kriminologiji mladi HDZ-ovac prenosi teze da su države Balkana toliko slične po političkim, povijesnim i zemljopisnim karakteristikama da ih je potrebno promatrati kao jednu regiju.

Inače, Ressler je u javnom prostoru predstavljen kao konzervativac u kojeg premijer Plenković silno vjeruje, a osim toga znan je i kao posinak Vladimira Šeksa, a do njegove kandidature na europskim izborima došlo je temeljem prijedloga HDZ-ove mladeži, jer ovaj mladić ujedno je i potpredsjednik Mladeži Europske pučke strane, i savjetnik premijera Plenkovića. Dobro upućeni tvrde da je riječ o mladom, inteligentnom i uspješnom dečku koji ujedno uživa ogromno povjerenje predsjednika te stranke Andreja Plenkovića. Da Resslerova inteligencija nije upitna svjedoči činjenica da je kao student bio uistinu briljantan, jer rijetki su oni koji pravo završavaju u roku. Jednako spretno Ressler je i magistrirao, a tijekom školovanja bio je odlikaš.

Sa suprugom Karlom u sretnom je braku, a i ona je pravnica demokršćanskih i vrlo konzervativnih uvjerenja. Ressler je inače radio kao Plenkovićev asistent u Europskom parlamentu, bio je u timu koji je nosio potpise za sastav Plenkovićeve vlade Kolindi Grabar-Kitarović. Vježbeničku praksu odradio je u odvjetničkom uredu koji vodi supruga Miroslava Šeparovića. Bio je ujedno i potpredsjednik mladeži Europske pučke stranke, što ne treba čuditi s obzirom na to da govori niz stranih jezika, a osim toga autor je HDZ-ova Statuta te očigledno čovjek na čijim će plećima Plenković graditi novo lice svoje stranke.

Autor:Iva Međugorac/Dnevno.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> SKINUTA OZNAKA TAJNOSTI: CIA šokirala svijet, Josip Broz Tito nikada nije postojao!?
>>> REAKCIJA Zar je, doktore Josipoviću, Crkva imala 511 bezumnika u svećeničkim haljama?
>>> Prekrižena zvijezda Reala odlazi tamo gdje nitko nije očekivao, a plaća koja mu se nudi šokirala sve
>>> (VIDEO) Miro Bulj: ‘Premjeru, vi ste s Kinezima dogovorili izvoz mlijeka koje nije hrvatsko nego srpsko’
Komentari

Komentari