Utorak, 31 ožujka, 2020

Zgrožena Simona je napustila grupe za podršku Severini

Toliko psovki sam pročitala, da nisam mogla vjerovati kako ‘jedna’ majka može tako pisati? Iste te neke majke bile su protiv Hoda za život, a podupirale Gay paradu, napisala je Simona

Na Facebooku je nedavno osvanula grupa ‘I ja sam majka’ u znak podrške Severini Kojić (45). Istu grupu na servisu Viber pokrenula je violončelistica Ana Rucner (34), a podršci su se na raznim platformama pridružile i mnoge poznate žene poput Marine Tomašević, Žanamari Perčić, Pamele RamljakIvane MišerićDoris Pinčić Rogoznice i Vjekoslave Bach.

Ipak, nekima se ova ideja nije nimalo svidjela, a jedna od njih je i Simona Mijoković (33) koja je svoje mišljene o cijeloj situaciji napisala u statusu.

– Stavili su me u jednu grupu koja je ‘podrška ‘ maci. Na žalost, ta grupa me je toliko sablaznila, da sam još brže pobjegla iz nje. Koliko vokabular jedne majke može biti okrutan, koliko jedna, dvije, pet, deset majki može izreći ružnih riječi na račun oca djeteta, da je to pretužno. Toliko psovki sam pročitala, da nisam mogla vjerovati kako ‘jedna’ majka može tako pisati?? Iste te neke majke bile su protiv Hoda za život, a podupirale su gay paradu – a ovih dana brane majčinstvo .. ?!  – napisala je Simona koja iz prvog braka s Antom Gotovcem (47) ima kćerkicu Gabrijelu (10).

– Itekako znam što znaci nositi dijete u utrobi, itekako znam što znači boriti se za svoje dijete na sudu ! Ali itekako znam koliko je meni nedostajao tata kao djetetu (dijete sam rastavljenih roditelja ) i koliko i Gabi nedostaje. Bogu hvala na Stanislavu koji joj svim srcem daruje ljubav. I ona ga zove tata. Ali tata je TATA! Bog je stvorio muškarca, a onda ženu. Nije stvorio Adama i Adama ili Evu i Evu, nego Adama i Evu! Nije stvorio ženu prvu, ni kao stup obitelji – stoji u nastavku objave. Inače, Simona bi kroz koji dan trebala roditi drugo dijete, sina Joshuu.

Foto: facebook

Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/show/zgrozena-simona-je-pobjegla-iz-grupe-za-podrsku-severini-529115 – 24sata.hr

Komentari

Komentari