Petak, 7 kolovoza, 2020

SDP-ovac političkim oponentima: ‘Vi ste Sotonine sluge’

Predsjednik SDP-a Križevačko-koprivničke županije Mladen Kešer, član Glavnog odbora, toliko je ljut zato što protiv njega već 15 godina traje proces zbog navodnih lažnih putnih naloga da nema drugog objašnjenja nego da mu to rade – sluge Sotone.

O tome je na naslovnici izvijestio novi Podravski list, uz fotografiju Kešera koji kleči i moli.

Općinski sud u Koprivnici ovih je dana nepravomoćno oslobodio Kešera optužnice da je kao načelnik općine Kalnik, dok još nije bio član SDP-a, krivotvorio putne naloge za putovanja na kojima nije bio i na taj način si, zajedno s jednim općinskim službenikom, nezakonito pribavio ukupno 17 tisuća kuna. To je treće suđenja njima dvojici, u dva prethodna su prvo osuđeni, ali je drugostupanjski sud poništavao te presude, a Kešer je najavio da će tužiti državu.

Nedavno je na Facebooku napisao: “Pitam se što sada slijedi, možda trovanje ili fizički obračuni, egzekucija! Poručujem svojim političkim oponentima, ne bojim vas se. Vi ste Sotonine sluge i mračnjaci”.

Na pitanje zašto je u svom slučaju prepoznao prste Sotone, odnosno njegovih sluga, Kešer je za Novi list kazao: “Svi ljudi na određenim pozicijama koji rade protiv interesa naroda, umjesto da služe narodu kojeg predstavljaju, što su drugo nego sluge Sotone? Zna se da je Sotona nešto najnegativnije što može biti, a ovi su mu sluge. Pa iz naše se države u miru iselilo 400 tisuća ljudi, ja ne znam kako bih to grublje definirao nego da je to posljedica djelovanja Sotoninih slugu. To je jednostavno tako”.

On je 2005. bio nezavisni kandidat za predsjednika Republike, a prije ulaska u SDP bio je član HSS-a i DC-a.

Komentari

Komentari