Subota, 4 srpnja, 2020

PUPOVAC IMA NOVI PLAKAT: Koristi i hrvatsku zastavu, evo što je sad napisao

Pupovac kaže kako nikad nije imao problem stati pred hrvatsku zastavu

Fotografija predsjednika SDSS-a i nositelja liste Milorada Pupovca s hrvatskom zastavom i sloganom, “Rođen u Hrvatskoj”, koji je dijelom napisan na ćirilici, jedan je od novih promidžbenih plakata SDSS-a s kojim ta stranka ulazi u drugi dio kampanje za europske izbore.

Pupovac je za Jutarnji list rekao da je to odgovor onima koji su uništavali prve jumbo plakate s pitanjem “Znate li kako je biti Srbin u Hrvatskoj”, gdje je riječ Srbin napisana na ćirilici.

“Plakati nisu bili samo išarani i uništeni, nego su korišteni za slanje poruka nasilja i najgoreg povijesnog iskustva koje su Srbi imali. Zato smo u ovom drugom dijelu kampanje odlučili odgovoriti takvima, ali i drugima, koji o tome misle pozitivno i negativno, na način da istaknemo nešto što se počesto zaboravlja, ali i ne zna – a to je da su Srbi ovdje rođeni, da je Hrvatska zemlja njihova porijekla i da je smatraju svojom zemljom, neovisno što postoje oni koji smatraju da su Srbi u Hrvatsku došli jučer i da bi je sutra trebali napustiti”, komentirao je Pupovac.

Dodaje kako nikad nije imao problem stati pred hrvatsku zastavu.

“Kao što nikad s tim nisam imao problem, tako nemam problem ni da danas na ovim izborima stanem pred one kojima smeta ćirilica i srpsko ime kao dio našeg života i identiteta, jer za mene ta zastava nije zastava mržnje niti poziva na nasilje, nego zastava čijem smislu i sadržaju treba svatko doprinositi te ispuniti sadržaj i smisao njezine simbolike bez obzira je li to na ćirilici ili drugom jeziku”, rekao je Pupovac Jutarnjem listu.

Vrlo brzo dobio je odgovor od hrvatskog branitelja srpskog podrijela Predraga Mišića

Samo sam 1 od 10 000+ koji su ponosno branili svoju domovinu. A gdje si ti bio? napisao je Mišić


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Brkić prelomio: Otkrit će prljave poslove i afere svojih protivnika
>>> ZA POTREBE JEDNOG ISTRAŽIVANJA, SRBE SU PITALI TKO SU IM NAJVEĆI NEPRIJATELJI U UNIJI: Njihov odgovor neće vas iznenaditi
>>> POLICIJA PRED ŠOKIRANIM PUTNICIMA RAZORUŽALA MUŠKARCA U ZET-ovu AUTOBUSU: I policajac ostao iznenađen
>>> Lučić Matuli: ‘Vaša interpretacija povijesti posljedica je 30 godina gledanja partizanskih filmova’
>>> MUP ‘oprao’ lokalnu vlast zbog azilantskog prihvatilišta: Humanost se ne može nametnuti
Komentari

Komentari