Srijeda, 19 veljače, 2020

Poznati kuhar ljutito reagirao kada je na uvoznoj namirnici naletio na poznato lice

Kuhar ističe da se, kao pobornik domaćih sastojaka, onim ostalima služi samo kada su neophodni. Čak se i poznati zagrebački restoran u kojem Špiček radi na svojim stranicama hvali kako njihov glavni kuhar kuha “isključivo s domaćim namirnicama iz provjerenih domaćinstava”

– Šokirao sam se kad sam se ugledao na uvoznim namirnicama, kaže popularni TV kuhar Tomislav Špiček o krađi identiteta.

Naime, nije mogao vjerovati kad su mu prijatelji pokazali da se njegovo lice, pa čak i potpis, nalaze na ambalaži raznoraznih proizvoda iz dalekih dijelova svijeta. Iako na grahu uvezenom iz Kine te mješavini začina, riži dugog i kratkog zrna, ali i drugim proizvodima brenda ”Bon Apetit” uz Špičekovu sliku i potpis stoji naznačeno ”preporuka vrhunskoga kuhara”, isti taj vrhunski kuhar ne samo da ne preporučuje te proizvode nego mu nije jasno kako se našao na njima.

– Pa ja sam zagovaratelj domaćih namirnica. Prestrašno je kako mi je netko ukrao identitet – ističe Špiček.

I dok se njegovo lice već više od godinu i pol nalazi, između ostaloga, i na dodacima za pripremu gulaša i jela od piletine, popularni kuhar sudskim putem pokušava vratiti ukradeni identitet.

– Stvarno ne razumijem kako mi je netko to mogao učiniti. Tužio sam tvrtku koja je to učinila i sada čekam da se nešto riješi – ispričao je Špiček za 24sata, čiji su novinari pokušali kontaktirati Carpona Food, ali su im iz tvrtke spustili slušalicu.

Inače, kuhar ističe da se, kao pobornik domaćih sastojaka, onim ostalima služi samo kada su neophodni. Čak se i poznati zagrebački restoran u kojem Špiček radi na svojim stranicama hvali kako njihov glavni kuhar kuha ”isključivo s domaćim namirnicama iz provjerenih domaćinstava”.

Sporna tvrtka sa sjedištem u Krapini ima registriranih tridesetak djelatnosti, među kojima su i kupnja i prodaja robe, ali i promidžba, reklama i propaganda. „Usositi“ renomiranog televizijskog kuhara nije im bilo teško jer se bave i grafičkim dizajnom. U 2017. godini, prema podacima Poslovne Hrvatske, ostvarili su prihod veći od pet milijuna kuna. Špiček kaže da samo traži pravdu.

– Više od godinu dana gledam kako to riješiti. Nadam se da će maknuti moj lik s tih proizvoda jer je ovo prestrašno – zaključio je Špiček.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> PROROŠTVO GOSPE: Od ovog svetogrđa Antikrista nastupit će tri godine njegove vladavine!

>>> Djevojčica umrla u mukama jer liječnici nisu vjerovali roditeljima da je bolesna

>>> STEŽE SE OBRUČ OKO NAJTRAŽENIJE ŽENE NA SVIJETU: Bijela udovica tinejdžere drogira heroinom i potom ih šalje u smrt

>>> Poklon koji su ova djeca poklonila svom ocu za Božić, rastopio je srce tisućama ljudi

Komentari

Komentari