Srijeda, 30 rujna, 2020

Poznati glumac ponovo okušao sreću u Potjeri: Kotiga mu uspio ‘oteti’ 100.000 kuna

Zvijezda hit-serije ‘Na granici’ glumac kazališta Gavella u ponedjeljak navečer se peti put natjecao u popularnom kvizu HTV-a, ali ni treći okršaj s iskusnim lovcem za njega nije prošao najbolje

Odgovori su ga najprije doveli do 24.500 kuna, no onda je uslijedio ‘okršaj’ s lovcem Deanom Kotigom. Niža ponuda je bila 10.000. srednja 24.500, a viša čak 100.000 kuna. Zagrebački glumac je uzeo višu, premda su mu kolege savjetovali da ostane pri srednjoj.

Kotiga je sustigao Sinišu, a glumac je zakazao na pitanju: ‘Odakle od daleke ’84. dolaze svi muški olimpijski pobjednici u utrci na 3000 metara sa zaprekama?’. Odgovorio iz Etiopije, dok je točan odgovor bio Kenija, što je znao lovac, prenosi tportal

Siniši Ružiću su se zaredali nekoliko točnih odgovora, kao i lovac. Pitanje: ‘Koja je najsjevernija njemačka kopnena luka u neposrednoj blizini granice s Danskom?’, koje je 50-godišnjeg glumca stajalo 100.000 kuna. Njegov odgovor je bio Magdeburg, a točan je bio Flensburg. Dean Kotiga ga je na tome pitanju stigao.

‘Stara egipatska kaže: Ako nisi pet puta, probaj šesti, a ako ne uspije, probaj i sedmi’, našalio se Kotiga nakon što je uhvatio glumca te mu poručio da dođe opet jer vjeruje u njega.

‘Imam veliku želju da konačno pobijedim u Potjeri, da dokažem sebi i drugima da to mogu. TV kvizovi su jedino mjesto u ovoj zemlji gdje mlad, pametan i sposoban znalac može osvojiti lovu, bez protekcije i namještaljke’, izjavio je ranije Siniša Ružić za Večernji list. Publika ga je zavoljela zbog uloge načelnika Tomu Bobana, u seriji Nove TV ‘Na granici’. To mu je prva veća uloga u dnevnim dramskim serijama. planira i stand-up show, a želja mu je i okušati se u komičnom showu na televiziji.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> PRATITE UŽIVO Stigli srebrni rukometaši, ponosna je Hercegovina odzvanja Mostarom
>>> STRAŠAN PODATAK! Pad helikoptera se mogao izbjeći, upozorenja je bilo. Tko je odgovoran!?
>>> Pucnjava na istoku Zagreba: Jedna osoba ranjena, policija na terenu
>>> VINKOVCI: Živi na ulici kako bi pobjegao od oca zlostavljača
>>> VRATIO SE KINEZ “USTAŠA” IZ IMOTSKOG: “Pjevao je pjesme koje potiču mržnju, bit će sproveden pred suca”
Komentari

Komentari