Četvrtak, 9 srpnja, 2020

Organizatori Thompsonovog koncerta poslali poruku širiteljima mržnje i napadačima: Pročitajte je!

Povodom najavljenog koncerta Marka Perkovića Thompsona, koji bi se trebao održati 29. lipnja u Novom Travniku, administratori Thompsonove Facebook stranice objavili su poruku kojom se obraćaju i onima koji taj koncert definiraju kao nešto loše.

“Najavljeni su brojni dolasci fanova autobusima iz Njemačke, Hercegovine, Srednje Bosne. Thompson, koji je već nekoliko puta nastupio u Novom Travniku raduje se ponovnom dolasku i druženju sa svojim fanovima. Iako neki i ovaj koncert definiraju na ružan i podao način, poručujemo im da se prisjete prijašnjih Thompsonovih koncerata u Novom Travniku i neka se zapitaju je li bilo kakvih incidenata, neka pročitaju priopćenje MUP-a HNŽ-a nakon koncerta u Mostaru i oduševljenje nakon koncerta u Njemačkoj-u Wuppertalu (…) Za kraj, citirati ćemo organizatore koncerta:
„Želimo organizirati vrhunsku zabavu za sve ljude Novog Travnika, ma kako se zvali; Mujo ili Ivo. Nama je svejedno. Važno je da se ljudi druže zajedno i budu sretni, a ne da ih kojekakve lokalne kabadahije nagovaraju na zlo, mržnju, huškanje …“”, poručili su administratori Thompsonove službene Facebook stranice.

Komentari

Komentari