Petak, 10 srpnja, 2020

Odgovorio je li mason: Pogledajte što je Škoro rekao djeci s posebnim potrebama

Kako je Miroslav Škoro sam rekao, njegovo prvo političko okupljanje zbilo se ovih dana u Samoboru, pred špiljom Gospe Lurdske i u zajedništvu s djecom s posebnim potrebama i njihovim roditeljima iz katoličke udruge Ruah.

 

Škoro je tom prigodom odgovarao na pitanja okupljenih, a od zanimljivijih odgovora svakako izdvajamo onaj na pitanje: Tko će vam biti savjetnik za demografiju?

U odgovoru je Škoro objasnio da nikako ne želi izlaziti s imenima u kampanji s obzirom na to da je u kampanji potpuno sam protiv sustava (i medija), a tada je majci djeteta s posebnim potrebama koja je postavila pitanje rekao: “Ali, to možete biti vi!”

Na red je došlo i pitanje, je li mason s obzirom na to da je bio u Lionsima, organizaciji za koju se govori da je podružnica masonerije.

Objasnio je tako Škoro da ga je početkom 90-tih župnik zamolio da se učlani u humanitarnu organizaciju Lions kako bi pomogao narodu, međutim kako kaže, nakon dva-tri sastanka na kojima je sudjelovao uvidio je da više može za narod učiniti sam nego s Lionsima pa je iz te grupacije izašao.

‘Nisam mason, ali sam čuo da oni vole puno raditi. Ja volim puno raditi, ali nisam mason’, rekao je Škoro kroz osmijeh i zaradio ovacije okupljenih.

Škoro je između ostalog, u šali,  želio posuditi 200 kn od okupljenih, a što je još govorio,  pogledajte na videu!

Komentari

Komentari