Srijeda, 1 travnja, 2020

Obožavatelji su zabrinuti: Severina završila u bolnici, evo zašto

Pjevačica je prije nekoliko dana, nakon povratka iz Amerike, održala koncert u Zurichu. Snimkama prije i sa samog koncerta vidno raspložena Severina pohvalila se na društvenim mrežama. Danas je objavila fotografiju gdje leži u bolničkom krevetu s kojom je zabrinula svoje obožavatelje, no brzo ju je obrisala. Doznali smo kako je i zašto je operirana prenosi tportal

‘Severina je jučer podvrgnuta rutinskoj operaciji hernije koja joj je vec duže vrijeme stvarala probleme u svakodnevnom životu, ali i prilikom nastupa jos tijekom prošlog ljeta, zbog čega je neke od njih bila primorena i otkazati, budući da su bolovi bili neizdrživi. Zahvat je prošao dobro te će Severina već danas biti puštena doma na kućnu njegu uz preporuku liječnika da miruje dva tjedna. Zahvat je obavljen sada kako bi se Severina što prije vratila koncertnim aktivnostima ususret promoviranju najnovijeg albuma ‘Halo’, koji obara sve rekorde slusanosti u regiji’, rekao je za tportal Davor Grgin iz Severininog PR tima.

Severina se prije tjedan dana pohvalila s fotografijama s holivudskim glumcima na premijeri serije ‘Igra prijestolja’ u New Yorku gdje je boravila sa suprugom Igorom Kojićem.

Komentari

Komentari