FaH

Obersnel nazvao vijećnika kretenom, pokazao mu srednji prst

Podijeli

GRADONAČELNIK Rijeke Vojko Obersnel izvrijeđao je zastupnika MOST-a Josipa Kukuljana govoreći mu da je kreten i pokazujući mu srednji prst.

Kukljan je pročelnicu Irenu Miličević u Gradskom vijeću pitao je li u rodbinskoj vezi s jednim od osnivača tvrtke Euromodul, koja ima višegodišnji poslovni odnos s Gradom Rijekom.

To je, kako piše portal Fiuman, isprovociralo Obersnela. Nazvao je MOST-ovca kretenom.

Predsjednik Gradskog vijeća Andrej Poropat radi takvog ponašanja odmah je izrekao opomenu gradonačelniku. Nešto kasnije tijekom sjednice Gradskog vijeća gradonačelnik je istom vijećniku uputio i dodatnu uvredu pokazujući mu srednji prst.

Obersnel: Teško je slušati toliku gomilu gluposti

Obersnel se tijekom večeri ispričao.

“Želio bih se ispričati onima koji misle da sam ih uvrijedio. Ja sam isto samo čovjek i morate shvatiti da mi je dosta teško slušati toliku gomilu gluposti u kratkom vremenu koliko to slušamo u zadnjih nekoliko mjeseci u kojima smo izgubili beskonačno puno vremena, odužili realizaciju projekta koji je ionako opterećen brojnim problemima i činjenicom da je i sama priprema dugo trajala. Tako da, ako se netko smatra uvrijeđenim, ja mu se ispričavam. Ako hoće prihvatiti ispriku, dobro, ako neće, isto dobro”, poručio je.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Esih se prodala HDZ-u i Bandiću? Bivši kolega proziva je za izdaju
>>> GRAD BLIZU HRVATSKE: Nekoć je bio turistički raj, a danas – užas od kojeg su i vlasti digle ruke; ‘Ljude vežu i iz utrobe im vade drogu…’
>>> Svi su spavali čvrstim snom: Pas odjednom počeo lajati i otkrio strašnu istinu!
>>> ‘Ovo daju u bolnici u Zagrebu za doručak i večeru!’ Ručak? Pogledajte…
>>> Bivši srpski reprezentativac: ‘Pričaju da su Srbi krivi za prolivenu krv u ratu, a riječ je o građanskom sukobu, ne o ratu u kojem se morate braniti od agresora’
Komentari

Najnovije