Nitko se u HDZ-u ne usuđuje to naglas reći: Što se stvarno dogodilo u noći nakon izbora?

Podijeli

“Hvala Bogu, moglo je biti i gore, malo je nedostajalo da se potpuno potone, predsjednički izbori pokazali su da smo loši, rezultat loš, ali nitko se u HDZ-u ne usuđuje ovo naglas reći, između redova i iza o pozadini toga se široko raspravlja, pitamo se tko nije uspio, a svi znamo da razlog za taj rezultat leži u pojavi Mire Škore “, jedna HDZ-ova priča govori o stanju u njegovoj stranci, koje muči predsjednički izbori ili prvi epilog prvog kruga na koju je njihova kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović jedva kliznula u sukob sa Skorom.

“Nitko više ne spominje crne labudove. Nama se dogodio kontinuitet. Neki birači su se poklonili Škori, protestirajući protiv Plenkovića. Kampanja je dijelom zakuhala da je glas za Grabar-Kitarović glas za Plenkovića, a neki birači konzervativni , glasači HDZ- a . za Škoru kaznio je njega i predsjednika, ali ne samo to. Pa, pratili ste kampanju i sve ste to sami vidjeli. Predsjednica je licitirala za ne opraštajuće gafe koje se ne mogu prekrižiti, krivi su samo ona i njezin tim. bljesnuo je zbog toga, ali nije bilo pomoći “, poručio je HDZ, dodajući da je taj rezultat očekivan.

“Ipak, još ništa nije gotovo. Situacija je sada neriješena. Čak ni Škoro nije izašao pobjednički, od onoga što je najavio, iz entuzijazma koji smo očekivali više, ali ipak, poruka je poslana, kako njegovom tako i predsjednikovom rezultatu. Naše biračko tijelo, realno također ne želi ovakvu vrstu HDZ-a, iz svega ovoga moramo izvući pouke, ne može se reći da se samo Plenković zaglavio, poslao je neke poruke s desne strane, ali nakon Marakeša u Istanbulu, bojim se da ga desnica više ne čuje. Nije važno što se dogodilo jučer, niti što će se na kraju dogoditi na predsjedničkim izborima, važno je što nosi sutra, SDP nas je na ovim izborima s Milanovićem pretekao, a ovo je tek početak, stranka je uskoro osnovana, kao Plenkovićevu ćemo priču zaista morati priložiti ako ostanemo na vlasti. Izgubili smo Slavoniju, izgubili smo dio naših gradova. Hitno nam je potrebna analiza , moramo redove pretvoriti i zajednicu pretvoriti iz flosala u stvarnost, jer do sada nije bilo zajednice, kako Milanović ne bi ušao u drugi krug kao pobjednik “, zaključuje ovaj HDZ.

Autor:Iva Međugorac/Dnevno.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Peternel: ‘Napadajte me koliko hoćete, ali nema šanse da glasam za manje zlo’
>>> Islamska država objavila snimku pogubljenja 11 kršćana: Odrubili im glave pred kamerama!
>>> PANIKA U HDZu: Vaso Brkić dobio ulogu u Kolindinoj kampanji
>>> 1800 godina stara kamena ploča pronađena na dnu mora ukazuje da su u krivu svi oni koji sumnjaju u Isusa
>>> DVA TAJNA ADUTA ZORANA MILANOVIĆA: S jednim opasno ugrožava Kolindu
Komentari

Najnovije