Mirko Fodor u petak sam vodio ‘Dobro jutro Hrvatska’, HRT otkrio: ‘Doris se ozljedila’

Podijeli

Iako su gledatelji u petak u studiju očekivali Pinčić i Fodora, voditelj je sam vodio emisiju

U petak je u HRT-ovoj emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’ gledatelje pozdravio samo Mirko Fodor iako mu se u studiju trebala pridružiti kolegica Doris Pinčić.

Voditeljica je u odjavi emisije u četvrtak poručila: “Hvala na pažnji, vidimo se sutra u 6:30. Doviđenja!”, a Fodor je prije toga rekao da će ih gledatelji u petak ponovno gledati zajedno.

Ipak, Doris se u petak nije pojavila na malim ekranima, a sada je poznato i zbog čega.

“Doris se, nažalost, dogodila blaža ozljeda te je zbog toga morala propustiti emisiju. Osim toga, uistinu puno radi pa sam joj savjetovala neka se odmori. Gledatelji će je u Dobrom jutru moći vidjeti već idući tjedan”, rekla je urednica HRT-a Ana Milić za Slobodnu Dalmaciju.

Voditeljica je sredinom rujna ozlijeđena vodila emisiju. Gledatelji su tada primijetili da su joj ozlijeđena koljena, a na društvenim mrežama zasuli su ju s pitanjima što se dogodilo.

“Hvala svima na brizi, malo sam pala na snimanju, ali sve je u redu”, odgovorila je tada Doris. Kasnije se doznalo kako je ozljede zaradila prilikom pada s motora na snimanju za emisiju u vlastitoj produkciji.

Komentari

Najnovije