Petak, 29 svibnja, 2020

Mirko Filipović emotivan: “Bio sam gladan u jednom trenutku života, ali…

Cro Cop, Mirko Filipović, gostovao je u Večernjakovoj televiziji.

“Japanci mi nisu mogli ponuditi adekvatnog protivnika. Bellator mi je ponudio Roya Nelsona, što nisam mogao odbiti. To je moj život, moja strast, želim mu se revanširati. U onaj meč ušao sam ozlijeđen, nisam bio spreman. Sada osjećam da će biti drukčije “, poručuje.

“Mnogi tvrde da idem za novcem, no to nije istina, ja to stvarno volim. Isti sam dan nakon operacije odradio trening. Najteži su mi dani četvrtak i nedjelja, kada ne treniram. Ostale dane radim po dva treninga. Ti dani kada ne treniram dosadni su mi, padaju mi jako teško. Osjećam se jako dobro kad treniram. To je moj život. Ništa ne može zamijeniti adrenalin kada uđem u ring. Nema ljepše stvari nego kada mi sudac podigne ruku nakon pobjede. To je jedna vrsta ovisnosti. Volio bih se boriti 15, 20 godina, ali imam oscilacije, osjećam to. Pet dana vrhunski se osjećam, no dva dana imam osjećaj kao da me kamion pregazio. Na kraju krajeva, to je priroda. No, ja imam 44 godine, a Delija koji ima 27 prije se umori nego ja”, rekao je Mirko.

U jednom trenutku je bio i gladan.

“Bio sam gladan u jednom trenutku života. Kada sam došao u Zagreb 1994., bio sam ilegalac u studentskom domu. Dao sam za to 400 maraka, a to je sve što sam imao. Ulovila me kontrola, ali me nisu izbacili jer sam uspio uvjeriti čovjeka da nemam kamo. Tada sam se zakleo, ako ikada dođem do novca, da nikada neću biti gladan. Ulažem u vile u Istri, mi smo turistička zemlja. Ne želim kruha preko pogače. Zbog nekih glupih investicija ne želim mijenjati sebe. Budim se sretan, idem spavati sretan”, ističe.

Komentari

Komentari