Srijeda, 29 siječnja, 2020

Ministar Kuščević: ‘Pa koga se Lovre boji osim Boga’

Ministar uprave Lovro Kuščević izjavio je u četvrtak kako bi volio da izručenje Ivice Todorića Hrvatskoj nije odgođeno jer vjeruje da bi se na hrvatskom sudu mogao braniti sa svim zakonskim propisima.

“Volio bih da nije odgođeno i da je došlo do izručenja, vjerujem u hrvatske sudove i vjerujem da bi se na hrvatskom sudu Todorić mogao braniti sa svim zakonskim propisima i da bi ovdje dobio zadovoljštinu”, kazao je Kuščević novinarima nakon sjednice Vlade.

Todorićeve najave obračunu s hrvatskom politikom, Kuščević je komentirao riječima da vjeruje u hrvatsko pravosuđe i da bi Todorić imao suđenje onako kako to zakon nalaže.

Upitan strahuje li što će bivši HDZ-ovac Darko Milinović reći danas na konferenciji za novinare, odgovorio je protupitanjem: “Pa koga se Lovre boji osim Boga”.

“Ne znam. Možemo svašta očekivati. Ja se nadam da će to biti jedna normalna presica i njegovo viđenje cijelog problema”, rekao je Kuščević koji se nada da će Milinović, kako je i sam to najavio, zaista i govoriti istinu.

Komentari

Komentari