fbpx
Utorak, listopad 15, 2019

Milošević: “Što da kažem djeci koja će pohađati Ljetnu školu srpskog jezika?”

Zbog blagdana Tijelova, koji je u četvrtak, Hrvatski sabor ovaj će tjedan, umjesto od srijede do petka, zasjedati od ponedjeljka do srijede, a plan je raspraviti 11 točaka. Sjednica je počela slobodnim govorima zastupnika.

Boris Milošević iz SDSS-a rekao je da žrtva napada na Supetru prima prijetnje na nacionalnoj osnovi te da je otišao.

“Netko je odmah poslije napada napisao – “zašto su ti Srbi išli dolje kad su znali da mogu imati problema, zašto provociraju”. Da, zaista,  zašto hrvatski državljani idu po Hrvatskoj i traže posao. Jedan dio hrvatskog društva tako razmišlja, i dok je tako, vući ce nas po kaljuži. Nacionalna netrpeljivost nam izjeda društvo. Odgajamo mlade zadojene mržnjom na nacionalnoj osnovi, no nisu oni krivi, kriva je politika. Pa Ježurku Ježića smo izbacili jer ga je napisao Srbin i jer govori srpski”, kazao je Milošević.

Želim vas sve ovdje pitati, mnogi od vas imaju djecu, unuke, što da kažem djeci koja će pohađati Ljetnu školu srpskog jezika ove godine u Dalmaciji. Da li da majicu s tim natpisom – Ljetna škola srpskog jezika – nose ili ne. Je li ta majica provokacija ili nije?”, zaključio je Milošević svoj govor u Saboru, prenosi N1

Radni tjedan otvorit će raspravom o Vladinu Prijedlogu zakona o provedbi Uredbe Europskog parlamenta i Vijeća o uspostavi okvira za pružanje lučkih usluga i zajedničkih pravila o financijskoj transparentnosti luka.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Evo kako je Meri Cetinić reagirala na Thompsonovu rođendansku čestitku!
>>> Otkriveno gdje će smjestiti 40-ak migranata: ‘Riječ je o stanovima površine od 40 do 65 m²…’
>>> Kapetan Dragan bjesni u Lepoglavi: “Hrvati me već 3 tjedna drže u samici!”
>>> Onkolog upozorava: Ako želite izbjeći rak, izbacite ove 4 namirnice iz prehrane
Komentari

Komentari