fbpx
Utorak, listopad 15, 2019

Mesić: ‘Hrvati ne postoje u BiH, ovo je građanska država’

Prevrtljivi politički gad, kakvim ga mnogi smatraju, Stipe Mesić još je jednom oživio iz lika voštane figure i ponovno napao Hrvate u BiH, koje je i kao predsjednik gurnuo na rub i ostavio ih da se sami bore za golo preživljavanje.

Dok je još on bio predsjednik Hrvatske, međunarodna zajednica odnosno njeni visoki predstavnici počeli su s nepravdom prema Hrvatima u BiH s obzirom da Hrvate nije imao tko braniti. Zatim je krenuo dilati dokumente i vojne tajne Haaškom sudu i drugim institucijama, a sve s ciljem urušavanja hrvatskog bića što mu je naposljetku i uspjelo.

Unatoč tome što se cijeli politički život pretvarao kao cirkusant, nažalost Europa ga je slušala. Tako se ovih dana smatra relevantnim ugostiti “personu non grata” Željka Komšića, bosanskohercegovačkog Sejdu Bajramovića koji nikad neće biti dobrodošao među one koje predstavlja. Za Komšića, drugog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH i ostale predstavnike Mesić je rekao sljedeće: – Oni predstavljaju Bosnu i Hercegovinu, a ne Bošnjake, Hrvate i Srbe, jer su dobili legitimitet na izborima. Dakle, ove priče o tome kako Čović kaže da je za njega glasalo 80 posto Hrvata – pa za njega je glasalo 80 posto Hrvata koji su izišli na izbore, a 60 posto Hrvata nije izašlo na izbore. Prema tome, Hrvati nisu htjeli Čovića, u tome je cijeli njegov problem, a očito i problem naše politike”, tvrdi voštana figura hrvatske politike koja očito još figura iako se njezin plamen pomalo gasi.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> HERCEGOVINA NA NOGAMA! Arapi zaposjeli Široki! Intervenirala i policija
>>> PROMETNA NESREĆA: Dino Rađa vozeći se po autoputu mu eksplodirala guma na 145 km/h
>>> Prvo hrvatsko spaljeno selo nije zanimljivo medijima, ali ni političarima. Zašto?
>>> Američka povjesničarka otkriva Hrvatima: Zbog ovog vam se divi cijeli svijet!
Komentari

Komentari