MARIJAN KNEZOVIĆ: “Ne znam zašto se određeni ginekolozi vrijeđaju na rečenicu kako su zapravo profesionalni plaćeni serijski ubojice”

Podijeli
Ne znam zašto se određeni ginekolozi vrijeđaju na rečenicu kako su zapravo profesionalni plaćeni serijski ubojice. To je činjenica, a ne nikakvo mišljenje. Ako abortuse radiš unutar svoje profesije (medicine) i za to si plaćen, ako ih radiš iznova i iznova te ako pritom ubijaš djecu – po svakoj zdravoj logici si profesionalni plaćeni serijski ubojica djece, a nikakav liječnik. Liječnici liječe. Ubojice ubijaju. To su dva suprotna pojma.To što živimo u svijetu gdje je bolje bolje biti profesionalni plaćeni serijski ubojica nego baka koja nije platila pristrojbu za HRT, to ne mijenja činjenice, samo govori o nama kao društvu.

Zato, kad naša civilizacija pobjedi najveći barbarizam u povijesti i zabrani ga, naravno da ne treba slati žene u zatvor ako ilegalno urade abortus. Puno brže, jeftinije i smislenije je u zatvor na dugogodišnje robije slati profesionalne i plaćene serijske ubojice, za razliku od danas gdje ih moramo plaćati porezima bez da nas itko pita želimo li.

Puno bolje bi bilo taj novac utrošiti na borbu za prava žena, uključujući i prava milijuna i milijuna malene ženske djece kojima se ono temeljno pravo, pravo na život, svake godine oduzme. Feminjare pak neka se i dalje nastave zalagati za pravo na klanje ženske djece. Sasvim dosljedno.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> NEĆE VAS IZNENADITI: Policija otkrila identitet ubijenih mladića u Splitu
>>> Lovac pucao u trogodišnjeg retrivera, gađao mu je srce…
>>> Crna Gora zabranila četnike
>>> OSTVARUJE LI SE UPRAVO DODIKOV SAN? Srbija bi mogla postati mnogo veća! Pogledajte gdje bi bila Hrvatsko-Srpska granica!
>>> MUP dovršio istragu: Josip Manolić zarobljenicima rezao uši, noseve i prste te ih ubijao?
Komentari

Najnovije