Subota, 30 svibnja, 2020

Ljubo Ćesić Rojs: Smijenio bih pola Plenkovićevih suradnika

Ljubo Ćesić Rojs komentirao je stanje u HDZ-u u N1 emisiji Studio uživo.

“Za mene je HDZ svetinja. Ja sam više puta izjavljivao da se HDZ počeo urušavati nakon 2004. godine. Uvijek sam glasovao za HDZ. Moja obitelj, nas jedno 20, morali su uslikati kako su glasovali za HDZ. Poslao sam to predsjedniku Vlade kako smo glasovali da Tuđmanov i Šušukov HDZ”, izjavio je Ljubo Ćesić Rojs.

‘Smijenio bih pola Plenkovićevih suradnika’

“Ja moram priznati da moram podržati Andreja Plenkovića. Pola suradnika oko njega – ja bih to smijenio, zatvorio. Svog prvog zamjenika Milijana Brkića ili mu se mora ispričati ili ga smijeniti. Brkić je ušao u HDZ 2010. i kaže da predstavlja Hercegovce i Hrvate iz Bih. Ne predstavlja on nikoga. Nema desne i lijeve struje HDZ-a. Ima HDZ i program HDZ-a”.

“Ne možete vi kao zamjenik predsjednika stranke baviti se i proguravati ruski i srpski lobi u Hrvatskoj. Ne možete govoriti da govorite Hvaljen Isus i Marija, a gledate gdje ćete dovesti ruski plin u Hrvatsku. Mi smo ušli u NATO i Europsku uniju. Vi vraćate Hrvatsku na Balkan, a to je ono protiv čega se predsjednik Franjo Tuđman borio. On ni ne poznaje predsjednika Tuđmana niti ministra Gojka Šuška”

Na pitanje tko je desna ruka premijera Plenkovića i je li to Vladimir Šeks, Ćesić Rojs je odgovorio; “Ma ne, to su mediji. Ja mislim da Plenković nema ni lijeve ni desne ruke. On tu pokušava nešto sam napraviti. On će morati napraviti velike rezove.Gledao sam Plenkovića na posljednjem skupu HDZ-a u Ciboni. Bili su oko njega savjetnici. Oni su bili od početka u HDZ-u, no oni nemaju djela iza sebe”.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> VIDEO Iscurila snimka seks horora u Novom Marofu: Curice snimile što im radi profesor, doći će vam slabo
>>> KREĆE KONAČNI OBRAČUN: Plenković upravo kuje pakt s pomalo zaboravljenim kolegom, zajedno će rušiti zajedničkog neprijatelja?
>>> (VIDEO) Zamalo tučnjava u Živom zidu: “Nikad nećeš vidjeti EU parlament”
>>> ZAR U HRVATSKOJ? Mladi pročelnik pronađen mrtav nakon što ga je gradonačelnik prijavio za pronevjeru 17 milijuna
Komentari

Komentari