Utorak, 26 svibnja, 2020

LAŽU! Thomspon žestoko odbrusio medijima ”namjerno su izmislili ustaška obilježja”

N1 televizija namjerno LAŽE!

Kontaktirali smo nadležne iz Policijske uprave u Dubrovniku koji su nam demantirali namjerno objavljenu lažnu vijest od strane N1 televizije iz zagrebačkog studija.

Hrvatska policija je na koncertu uočila obilježja Hrvatske pobjedničke vojske i ustanovila kako je koncert Marka Perkovića Thompsona protekao bez ikakvih incidenata, u zajedništvu dobre glazbe i domoljublja uostalom kao i svi njegovi koncerti!

Naime, Hrvatska policija nije izjavila ništa slično niti je spomenula kako N1 televizija navodi “ustaška obilježja koja su uočena na koncertu Marka Perkovića Thompsona u Dubrovniku”, već je tu rečenicu N1 televizija namjerno izmislila kako bi kao i još poneki lijevi portali koji pišu o tobože nekakvom “urlanju” po Stradunu, širila svoje “četnikovanje” u slobodnoj Hrvatskoj i tako pokušala umanjiti značaj za nas važnih događanja u obrani Hrvatske, a u ovom slučaju presudnu ulogu branitelja u obrani Grada Dubrovnika.

N1 televizija iz zagrebačkog studija i slični njima, danas se u slobodnoj Hrvatskoj ponašaju po uzoru agresorskih medija iz ratnih devedesetih godina, iz vremena kada su neki vršili propagandu oslobađanja Hrvatske od “ustaša”.

Uredništvo MPT stranica

N1 televizija namjerno LAŽE!

Kontaktirali smo nadležne iz Policijske uprave u Dubrovniku koji su nam demantirali…

Objavljuje Marko Perković ThompsonNedjelja, 8. prosinca 2019.

 


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> HDZ NASTAVLJA KAMPANJU STRAHA: Izbaciti će sina Tuđmana jer je podržao Miroslava Škoru
>>> ŠKORO ZAGRMIO NA SKUPU! ‘Na hrvatske granice će izaći hrvatska vojska!’
>>> NOVI GAF? Kolinda: ‘Neki su tamburali po Americi dok smo mi ovdje…
>>> Što o vama govori položaj nogu dok sjedite? Otkrit će namjere
Komentari

Komentari