Ladica ispod pećnice ima svrhu – nije za odlaganje protvana…

Podijeli

Vjerojatno ste i vi jedni od većine ljudi koji u ladici ispod pećnice drže masni papir, foliju, poklopce ili kalupe za muffine. No neovisno za što ih sad koristite, vjerojatno je ne rabite za ono za što su je proizvođači namijenili. 

Ta ladica zapravo služi za održavanje jela toplim. Ona je “topla ladica” u koju možete staviti hranu nakon pečenja i ona će ostati na temperaturi za posluživanje.

Ako još uvijek imate upute sa svojom pećnicom, provjerite što piše. U većini njih stoji opis poput ovog: Topla ladica osmišljena je da sačuva toplinu vruće hrane na temperaturi za posluživanje. Uvijek u nju stavljajte vruću hranu. Hladna hrana ili ona na sobnoj temperaturi ne može se ugrijati ili kuhati u “toploj ladici”, piše Redbookmag.

Ako je do sad niste iskoristili, može vam poslužiti kada vam gosti kasne da održite jelo toplim.

Izvor: 24sata.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Mišetić odgovorio Puhovskom na tvrdnje da je Beljak samo sitni lopov a Tuđman “član zločinačkog pothvata za uništenje jedne države”
>>> SHRVANA OBITELJ: ‘Monstrum je sve isplanirao… Došao je, ljubio nas, grlio… A za to vrijeme moje dijete se raspadalo u septičkoj’
>>> (VIDEO) POP OTKRIO SPOMEN PLOČU ZLOČINCU KOJI JE RAZARAO VUKOVAR! ‘Umro je na prvoj liniji, onako kako umiru svjetske vojskovođe’
>>> Vučić slavljenje ratnih zločinaca brani lažima: “Pa i Hrvatska ima ulice koje se zovu po Mili Budaku”
Komentari

Najnovije