Subota, prosinac 7, 2019

Konferencija povodom 100. obljetnice ukazanja Majke Božje u Fatimi

Zaklada Vigilare i Hrvatski mariološki institut Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Zagrebu organiziraju konferenciju o jednom od najvažnijih događaja u 20. stoljeću, koja će se održati dan nakon 100. godišnjice posljednjeg ukazanja Blažene Djevice Marije u Fatimi u:

Subotu, 14. listopada 2017., u dvorani „Vijenac” Nadbiskupijskog pastoralnog instituta, Kaptol 29A (Zagreb)

„Molite, molite mnogo, prikazujući žrtve za grješnike jer mnoge duše idu u pakao budući da nema nikoga tko bi se za njih žrtvovao i molio.” (Gospina poruka 19. kolovoza 1917.)

Jesu li ukazanja i poruke Naše Gospe troje male djece u portugalskom selu Fatimi 1917. godine samo jedna lijepa priča nalik na bajku ili su te poruke, upozorenja i zahtjevi još i danas za nas važeći?

U godini kada se obilježavaju povijesni događaji koji su se javno suprostavili Božjoj volji i doveli do velikih tragedija (100. godišnjica komunističke revolucije u Rusiji; 300. godišnjica osnivanje prve masonske lože u Engleskoj; 500. godišnjica protestantske pobune), želimo u Hrvatskoj obilježiti i ponovno ojačati poruke s Neba koje je donijela Naša Gospa, a koje su putokaz za osobno obraćenje i Božju pobjedu nad zlom u našem svijetu.

„…Zatražit ću da se Rusija posveti mom Bezgrješnom Srcu i da ljudi, kao naknadu za grijehe, obavljaju pobožnost prvih subota u mjesecu… U protivnom, Rusija će svoje zablude proširiti širom svijeta, pokrećući ratove i progoneći Crkvu.”(Gospina poruka 13. srpnja 1917.)

Preuzmite materijale:

Komentari

Komentari