Ponedjeljak, 27 siječnja, 2020

Kolinda u svlačionici: Došla je zaželjeti sreću našim igračima 

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović žustro je i emocionalno proživljavala svaki poen odigran u meču parova finala Davis Cupa u Lilleu. Dodig Pavić su na koncu izgubili te je Francuska smanjila zaostatak ukupnog rezultata na 2-1.

Marin Čilić sutra od 13 sati ima priliku riješiti sve i Hrvatskoj donijeti drugi Davis Cup naslov u povijesti.

Predsjednica je unatoč porazu bila dobro raspoložena pa se spustila do svlačionice u kojoj su se nalazili naši teniski reprezentativci. Fotografirala se s Bornom Ćorićem, Marinom Čilićem, Ivanom Dodigom i Matom Pavićem, a pozdravila se i s francuskim tenisačem, nekad velikim igračem Yannickom Noahom.

U svlačionici je bio i naš proslavljeni tenisač, danas trener Rogera Federera Ivan Ljubičić pa predsjednica nije propustila priliku fotografirati se i s nekad trećim igračem svijeta, prenosi 24sata

Predsjednica je poznata kao velika navijačica naših sportaša na velikim natjecanjima, a kad god može, dođe ih i uživo podržati.

Na SP-u u Rusiji je redovito obilazila utakmice naše reprezentacije gdje smo na kraju osvojili srebro, a slike s finala su obišle svijet. Grlila je i tješila izbornika Dalića i naše igrače.

Komentari

Komentari