staticflickr

Kakav horor: Ubila muža nožem, odsjekla mu penis i ispržila ga na tavi u sojinom ulju!

Podijeli

Dayane Cristina Rodrigues Machado (33) iz Sao Goncala u Brazilu uhićena je 7. lipnja zbog sumnje da je ubila supruga Andrea prije nego što mu je odrezala penis i ispekla ga, javlja Daily Mail.

Policajci su nakon poziva na intervenciju stigli u kuću para gdje su pronašli beživotno, nago i osakaćeno tijelo žrtve. Oni su izvijestili da je Dayane Cristina odrezala suprugu penis te ga je nakon toga ispekla u sojinom ulju u tavi.

Navodno se zločin dogodio oko četiri sata ujutro nakon što se par posvađao oko razvoda. Policajci su s mjesta događaja zaplijenili kuhinjski nož za koji se sumnja da je njime Dayane ubila supruga i nakon toga ga raskomadala.

Kaje se zbog zločina

Ona je odmah uhićena i optužena za ubojstvo i oskvrnuće mrtvog tijela. Ona i suprug, navodno, su deset godina bili zajedno te su dvije godine živjeli odvojeno, a unatoč tome su se i dalje viđali, prenosi magazin.hr

Imaju osmogodišnjeg sina i petogodišnju kćer, a zajedno su vodili pizzeriju. Nije jasno jesu li djeca bila prisutna u kući u vrijeme zločina. No, poznato je da je par izašao u snack bar i nakon toga su se počeli svađati.

Dayaneina odvjetnica Carla Policarpo rekla je da je Andre prijetio njenoj klijentici te da ga je ona ubila u samoobrani. Njegova sestra Adriana Santos, pak, tvrdi da je Dayane njenog brata ubila iz osvete jer ju je varao. Njihovi rođaci su otkrili da se par neprestano tukao, a Dayane je jednom prilikom čak prijavila svog supruga policiji.

“Nije prihvatio kraj veze i rekao joj je da ako ona ne može biti s njim, ne može biti ni s kim”, kazala je Dayaneina odvjetnica koja je još istaknula i kako se njena klijentica kaje zbog toga što je napravila. Ona se je navodno sama predala policiji. Istraga je u tijeku.

Komentari

Najnovije