Petak, 21 veljače, 2020

Inicijativa Jelene Veljače ‘spasime’ žica lovu: Igor Peternel im ne da ni lipe

Građanska inicijativa za borbu protiv obiteljskog i rodno uvjetovanog nasilja #spasime, koju je pokrenula glumica Jelena Veljača, sa zakladom za ljudska prava i solidarnost Solidarna predstavila je danas novoosnovani Fond za hitnu pomoć i zaštitu žrtava obiteljskog nasilja. Predstavljanje je na facebooku komentirao Igor Peternel:

Udruga #spasime predstavlja fond koji su osnovali zajedno sa zakladom Solidarna. Nude telefonski broj za donaciju.

E sad… prije nego donirate novac red je podsjetiti vas da su skoro svi osnivači Solidarne (Tomašević, Sandra Bencic, Matula, Sarnavka, Ursa Raukar, ..) danas politički aktivni u stranci Nova ljevica odnosno platformi Možemo, ultralijevoj politicko-aktivističkoj organizaciji dok je sadasnja (nominalna) predsjednica zaklade zaposlena u GONGu.

Uglavnom sve redom krasno društvo koje je ovisno o potrebi ujutro politička stranka, a popodne civilno društvo! Dakle prisvojili su Veljaču da preko nje i njezine medijske vidljivosti uđu u vaše novčanike.

Ja im ne dam ni lipe, a vi razmislite hoćete li. Uostalom zašto bi kad imamo Istanbulsku koja ne promovira rodnu ideologiju već sluzi za osiguravanje financiranja borbe protiv nasilja, komentirao je Igor Peternel na Facebooku


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Zagrebački branitelji Mrsiću: Zašto mrziš hrvatske branitelje i Domovinski rat?
>>> Slijepa žena progledala u Međugorju i čula Sotonu: Evo što joj je rekao!
>>> Najbolji nogometni sudac ikad rekao najveću istinu o Hrvatskoj na SP-u, a dotakao se i Bobana
>>> ŠOK ZA KOLINDU: Je li joj ovo trebalo?! Odustaje od utrke za još jedan mandat
Komentari

Komentari