Četvrtak, 28 svibnja, 2020

HRVATSKI NAVIJAČI POTRČALI PREMA VUČIĆU: Predsjednik Srbije odvojio se od osiguranja

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u ekskluzivnom intervjuu za Kurir govorio je svemu i svačemu, a velik prostor dobila je i Hrvatska. Govorio je o odnosima s našom državom i našim političarima, a spomenuo je i anegdotu s utakmice otprije nekoliko dana kad je na tribini susreo hrvatske navijače.

Vučićeva priča djeluje pomalo neuvjerljivo, ali evo kako je to izgledalo prema njegovu viđenju.

– Istina je što se priča, volim katkada pobjeći svom osiguranju. Nemam problema s tim što to može biti opasno. Evo, na jednoj utakmici u inozemstvu do mene su došli momci iz Zagreba i Splita. Prvo su mi htjeli nešto dobaciti, a onda su me upitali: “Je li tvoj tjelohranitelj naoružan?” Ja sam im tada poručio da nemam tjelohranitelja, da je to moj sin – prepričava Vučić pa nastavlja:

– To je bilo prije nekoliko dana, na utakmici Roma – Liverpool. Sin me zamolio da odemo na taj susret i otišli smo. Nakon što sam im rekao da je to moj sin, dodao sam da nemamo oružje kod sebe, da ne moraju brinuti. Tada su mi rekli: “Svaka čast, hrabriji si nego svi drugi ovdje”. To nisu bili neki klinci, nego navijači iz Zagreba i Splita. Nema veze što su bili trostruko brojniji, ništa im nije padalo na pamet iako sam vidio da su stigli s negativnim predrasudama – zaključio je tu priču Vučić.

Drugim riječima, lovačka priča.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> DALIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Ozlijedio nam se važan igrač

>>> Nitko nije želio javno govoriti o partizanskim mirovinama, Kanački izjavila: ‘Primaju ih i unuci’

>>> KAOTIČNO STANJE U SARAJEVU: Tučnjave migranata, napadi na prolaznike, na sve strane hrpe smeća

>>> Iznenadio fanove: Ivano Balić drastično promijenio izgled

Komentari

Komentari