GORAN BARE TRAŽI POSAO: ‘Nemam primanja! Ako netko treba kopača krumpira ili konobara, neka me nazove…’

Podijeli

Karantena je Gorana dovela na rub egzistencije, pa ako ne bude koncerata spreman je zasukati rukave

Goran Bare nakon mjeseci izbivanja na hrvatsku glazbenu scenu vraća se s novim albumom. Karantenu je proveo radeći na pjesmama, no razlog za to nije mu uvijek zarada, otkrio je za RTL Exkluziv.

“Treba pokazati ljudima da radiš. Svi su se ulijenili jer nema zarade… Pokušali smo malo pokrenuti rock and roll scenu, koliko – toliko”, rekao je

Karantena je Gorana dovela na rub egzistencije, pa ako ne bude koncerata spreman je zasukati rukave i baciti se na posao – kopanja krumpira, prenosi Hot.hr

Ljute ga dvostruka mjerila

“Ja bih volio da me netko zaposli, ako netko treba DJ-a na radiju ili kopača krumpira ili prodavača, jer ja imam trgovački ispit, imam i ugostiteljski ispit također, tako da mogu biti i konobar. Ja sam čovjek totalno bez primanja, živim na rubu egzistencije, ako netko treba radnika, neka me nazove”, kazao je.

Ljute ga dvostruka mjerila pri donošenju epidemioloških mjera te ne vidi razlog zašto ljudi mogu u crkvu, a ne mogu na koncerte.

“Ako se u crkvama može naći dvije tisuće ljude, ja ne znam zašto se ne bi mogli naći i na koncertu. Vjerojatno zato što nas čuva Nečastivi, a njih čuva Bog”, rekao je Bare.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> Nećete vjerovati gdje bi se mogao igrati Euro sljedeće godine
>>> Hrvat otišao u Kinu u jeku korone, šokiralo ga što je tamo vidio: ‘Očito je istina…’
>>> NI MASKA NI DISTANCE, VEĆ NEŠTO DRUGO: ‘Trik’ za zaštitu od korone koji mnogi ne znaju: Evo što Lauc savjetuje…
>>> Hoćete li proći bez simptoma ili ćete biti kritično bolesni? Ovisi o samo jednoj stvari…
Komentari

Najnovije