Utorak, 11 kolovoza, 2020

Ella Dvornik: Nije laž da sam narkomanka

Kći pokojnog kralja funka, koji se borio s ovisnošću, objavila je u subotu post na Instagramu u kojemu otkriva s kojom se predrasudom suočava od djetinjstva

‘Ima ona jedna riječ koja te uvijek prati od djetinjstva. Mene je pratila ‘narkomanka’ od osnovne škole. I nije laž da sam narkomanka’, progovorila je Ella o bolnoj temi s kojom se suočavala njezina obitelj pa otkrila koja joj je najdraža droga.

‘Moja najdraža droga su Heroine i Heroji koje upoznajem svakodnevno. Oni su moja najveća droga. Zato se i mogu smijati glasno kad mi netko kaže narkomanka, jer ni ne znaju kakve kemije sve u mozgu, sreća može proizvesti’, začepila je usta svim zlonamjernicima Ella i pitala obožavatelje koju bi oni riječ stavili na majicu.

Naime, s riječi koja joj je obilježila odrastanje, Ella se uključila u kampanju poznatnog modnog brenda koja za cilj ima oslabiti moć mržnje, pogotovo one koja se širi društvenim mrežama.

Pod motom ‘Što više mržnje nosiš manje te je briga’, brojne svjetske poznate face uključile su se u kampanju ispisujući na majicama najgore komentare o sebi s kojima su se suočili.

Nama najzinimljiviji stigao je kao odgovor Elline pratiteljice nadimka Crnoružica: ‘Lijepooka. U pm. Drugi su lijepi ja imam lijepe oči’.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Raspudić primijetio nešto što nitko nije: Znate li što Hrvatskoj prijeti zbog migranata?

>>> Austrija na udaru Europske komisije zbog zakona koji je pogodio i Hrvate

>>> ‘EMANCIPIRANA BAGRO, GDJE STE SADA’? Slavna atletičarka očitala lekciju svima zbog Janice Kostelić

Komentari

Komentari