fbpx
Srijeda, listopad 23, 2019

DAVOR PAVUNA ZAGRMIO: ‘Samo me u Hrvatskoj ovo pitaju, dokaz koliko smo izmanipulirani!’

Duboka hipnoza boljševizma na djelu

Jedan od najpoznatijih hrvatskih znanstvenika, Davor Pavuna, u intervjuu je bio upitan o odnosu vjere i znanosti. Koliko je taj odnos oprečan i koji je njegov stav o tome?

Pavunin jasan odgovor za nedjelju.ba morate pročitati:

“Ma, zar je moguće da je znanstvenik vjernik?” To me jedino u Hrvatskoj uvijek i dandanas pitaju!?! Još jedan dokaz koliko je duboka hipnoza boljševizma (ubij-boga-u-njemu!) i koliko su nam društvo i ljudi dubinski izmanipulirani.

Naime, suvremena znanost povijesno je “izronila” iz religiozne filozofije. Znanstvenu metodu mjerenja prvi je uveo franjevac Roger Bacon u 12. stoljeću! I svima dostupna povijesna istina: Kopernik, Newton, Descartes, Faraday, Maxwell, Einstein, Tesla, Max Planck, Heisenberg itd. – svi su vjernici.

Naš Ruđer Bošković bio je isusovac, svećenik! Spomenimo se primjerice da je 1955. sir Nevill Mott, tadašnji ravnatelj Cambridgea (Nobelova nagrada 1977.), bio nevjernik, ali je na poziv studenata održao predavanje “Vjera i znanost” i … postao je vjernik, upoznao je Isusa Krista! I ja sam bio agnostik, a onda s 29 godina na duhovnim vježbama kod patera Ivančića i Linića upoznah Isusa, postadoh vjernik i sve shvatih! Kad dubinski shvatite kreaciju i znanost, odmah razumijete da je dragi Bog – uistinu sveprisutan, sveznajuć i svemoguć!

Dakle, u praksi je zapravo jasno: svatko je vjernik, al’ pitanje je tko mu je “bog”. I Descartes je i te kako branio postojanje Boga (u 32 postulata), iako je bio u krivu: cogito ergo sum je neispravno. Nije mislim, dakle jesam, nego “sum ergo Sum” = jesam, dakle jesam. Nije bitno misliti da jesam i spoznavati da jesam, već sama činjenica da je čovjek svjestan sebe, svjestan Jednog: Da, Živog Boga Isusa Krista Svemogućega! Ujedno, katolički = univerzalan, te čak i u psihologiji/psihijatriji nema boljeg pristupa komunikaciji i čovjeku nego kroz OPROST i LJUBAV (sebe, bližnjega i Boga) – a to je nauk evanđelja! Konačno, kao i sve, i to sam osobno, eksperimentalno proučio i odradio iskustveno svaku religioznu metafiziku i praksu, i odgovorno potvrđujem da je dragi Bog živ, više živ nego Vi ili ja!!!


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> TRAŽI SE ODUZIMANJE VOJNOG ČINA I ODLIKOVANJA MILORADU PUPOVCU: Predsjednica primila vrlo ozbiljan zahtjev
>>> Dani Olmo s pravom je razočaran; ovakvu odluku najbolji igrač Dinama ipak nije očekivao
>>> Je li ovo kap koja je prelila čašu strpljenja izbornika Dalića? Rakitiću poslao jasnu poruku
>>> DIJELITE, MEDIJE SU PREŠUTJELI: 36-godišnji Kninjanin napao policiju! Vikao je: “Ovo je Srbija!”
Komentari

Komentari