Srijeda, 5 kolovoza, 2020

Daruvarac u pritvoru, prijetio zbog objave na društvenim mrežama?

Zbog verbalne prijetnje Darko Kovačević poznat kao Daruvarac (32) trebao bi biti predan pritvorskom nadzorniku zadarske Policijske uprave (PU) uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela prijetnje, potvrdila je Hini glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.

– Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Darko Kovačević u subotu oko 18 sati u jednom kafiću u Zadru verbalno prijetio 24-godišnjem muškarcu, koji je to odmah prijavio policiji, dodala je.

Kovačević je preko noći zadržan u policiji, a motiv verbalnih prijetnji  i fizičkog nasrtaja, u kojemu 24-godišnjak nije ozlijeđen, navodno su objave i komentari na društvenim mrežama 24-godišnjeg muškarca vezane uz Kovačevićev napad i premlaćivanje 18-godišnje Zadranke L. G., za što je Daruvarac nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora.

Hoće li tijekom dana biti priveden i na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo za sada nije poznato. No poznato je da je Daruvarac u nazočnosti svoga odvjetnika kazneno prijavio 24-godišnjaka – za prijetnju, pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda i lažnog prijavljivanja, pa policija nastavlja s daljnjim kriminalističkim istraživanjem, prenosi HRT

Podsjećamo, Darko Kovačević Daruvarac na slobodu je pušten 10. veljače, nakon što je istekao zakonski rok za njegovo zadržavanje u pritvoru. Nepravomoćno je na Općinskom sudu u Zadru osuđen na pet godina zatvora zbog premlaćivanja mlade Zadranke.

Komentari

Komentari