Ponedjeljak, 10 kolovoza, 2020

(VIDEO) BOLESNA PROPAGANDA: Vašu djecu će tjerati da gledaju crtani o gay ”ljubavi” dvojice dječaka

Animirani kratki film “In a Heartbeat” o ”ljubavi” dvojice gay dječaka. Iako se posljednjih godina bilježi uspon LGBT likova u filmovima i TV serijama, osobito u SAD-u, gay crtići još su rijetkost no postaju sve prisutni a u njihovu izradu ulažu se milijuni. Animirani film ”In a Heartbeat” očito ima isključivi cilj prikazati djeci kako postati svjesni privlačnosti i zaljubljenosti prema istom spolu kao nečem sasvim normalno pa čak i poželjnom.

Za Večernji list komentirala je dr. sc. Gordanu Kuterovac Jagodić, profesoricu psihologije s katedre za razvojnu psihologije zagrebačkog Filozofskog fakulteta, te prof. dr. Gordanu Buljan Flander, ravnateljicu zagrebačke Poliklinike za zaštitu djece i mladih, pozvani da pogledaju crtić “In a Heartbeat” i iznesu svoje mišljenje o njemu. Kuterovac Jagodić drži da je “In a Heartbeat” animirani film koji može pomoći djeci da zavole gay orijentaciji. Iz njezinog odgovora proizlazi da to nije crtić za jako malu djecu iako su autori baš takvoj djeci namijenili ovaj crtani.

– Crtić “In a Heartbeat” može biti za djecu od negdje 10, 11, 12 godina, u idealnoj dobi kad se razvija homoseksualni identitet i osjećaj kod neke djece da su drugačija. Seksualna privlačnost prema istom spolu ili indiferentnost prema suprotnom u principu se javlja negdje u dobi od 10, 11, 12 godina, premda ne kod svih u istoj dobi, te crtić može pomoći djeci koja imaju homoseksualnu sklonost da bolje razumiju sebe.

Nevjerojatno da se potpuno otvoreno i slobodno govori o seksualnosti djece od 10 i manje godina a što je samo uvod u ono što tek slijedi u Hrvatskoj, uvođenjem zdravstvenog odgoja. Hrvatski stručnjaci upravo najviše ciljaju na djecu kojoj su najpodložnija utjecaju filmova i starijih osoba odnosno učitelja čiji bi rad trebao biti na granici pedofilije.

Autor: Priznajem.hr

Komentari

Komentari