BAHATI Ministar Ćorić – evo što je savjetovao onima koji misle da Pupovac krši Ustav i zakon

Podijeli

Tko od nas nije čuo ono bahato “tuži me”? Nešto slično je ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić preporučio braniteljima kad je u utorak komentirao u Bruxellesu poziv HVIDR-e da državne institucije istraže djelovanje čelnika SDSS-a Milorada Pupovca, odgovorivši novinarima kako tu nema biranja strana.

“Nema tu biranja strana. Svaki onaj koji u Hrvatskoj drži da postoji kazneno djelo nekog pojedinca ili skupine ljudi to jasno može legitimirati kaznenom prijavom. Naravno da će nadležna tijela o toj prijavi raspraviti, odnosno utvrditi sve okolnosti i donijeti odluku”, rekao je Ćorić odgovarajući na novinarski upit koju bi stranu, da može birati, izabrao, onu HVIDR-inu ili Pupovčevu.

Glavni odbor HVIDR-e u ponedjeljak je ponovno pozvao državne institucije da istraže djelovanje Pupovca, jer smatraju da kontinuirano krši zakone, Ustav i Deklaraciju o Domovinskom ratu, nazvavši ga deklariranim mrziteljem Hrvatske. No Plenković, unatoč opetovanim napadima Pupovca, posljednji put u slovenskim novinama Delo, ne smatra da bi koaliciju trebalo raskinuti

 

Komentari

Najnovije