Srijeda, 19 veljače, 2020

BABIĆ: Zatvaranjem vrata hrvatskom iseljeništvu komunisti su osudili hrvatsku na gospodarsku i demografsku propast

U zadnje vrijeme ponovno se na društvenim mrežama mogu pročitati jadikovke o raskolu “desnice” u Hrvatskoj. Što prije shvatimo u prihvatimo da u Hrvatskoj nema domoljubne desnice, to bolje za hrvatske domoljube koje ta desnica već dvadeset godina vuče za nas i cijelo vrijeme izigrava i vara.

Hrvatska domoljubna i državotvorna desnica postojala je samo u emigraciji od 1945. do 1990., u kojoj se beskompromisno borila za samostalnu hrvatsku državu, i protiv Titove zločinačke komunističke i velikosrpske Jugoslavije.

Nažalost, nakon što su do 1995. iscijedili i zadnje dolare u iseljeništvu, hrvatski komunisti u HDZ-u odbacili su Hrvate izvan domovine gotovo na isti način na koji je to učinio Titov zločinački režim. Nakon što su, uz neprocijenjivu pomoć hrvatskog iseljeništva, osigurali svoju vlast hrvatski komunisti i udbaši pokazali su svoje neprijateljsko lice prema Hrvatima izvan domovine. U tom kontekstu nisu se nimalo razlikovali, niti se danas razlikuju, od jugoslavenskog komunističkog režima.

Tito i njegove komunističke ubojice bojali su se hrvatske državotvorne emigracije, jer su znali da je hrvatska domoljubna desnica u emigraciji beskompromisno protukomunistička i protujugoslavenska. To je bio i glavni razlog ubojstava koje je Udba činila u dijaspori do 1990.

Hrvatski komunisti u novoj hrvatskoj državi (razni tehnomenadžeri) znali su da se ne mogu nositi sa znanjem, poslovnom etikom i domoljubljem hrvatskih poduzetnika i stručnjaka u iseljeništvu, na svim područjima ljudske djelatnosti, pa su najprije tajno, a nakon smrti predsjednika Tuđmana, otvoreno proglasili dijasporu nepoželjnom za povratak ili dolazak u Hrvatsku. To im je otvorilo prostor za potpunu pljačku Hrvatske.

S punom odgovornošću imam potrebu reći da je taj potez hrvatskih komunista – Jugoslavena i udbaša, u samom startu osudio Hrvatsku, ali i Hrvate u Bosni i Hercegovini, na gospodarsku i demografsku propast, koja će u svojoj konačnici imati puno teže posljedice nego velikosrpska agresija na Hrvatsku 1991. godine.

Nisam siguran jeli većina Hrvata u Republici Hrvatskoj toga svjesna.

Iako sam svjestan da u neslobodnom, nepoštenom i korumpiranom ozračju u Hrvatskoj nemam nikakve šanse pobijediti na predsjedničkim izborima, neću odustati od kampanje, usprkos više nego jasnoj odluci da se u mainstream medijima mora sabotirati moja kandidatura. Do kraja kampanje puno ću toga objaviti što neće odgovarati neojugoslavenima, nekomunistima i udbašima u Hrvatskoj.

Ja sam uspio riješiti pitanje mojeg ukopa. Sada mogu još jače i otvorenije pisati protiv zla koje je zavladalo u Hrvatskoj.

ZATVARANJEM VRATA HRVATSKOM ISELJENIŠTVU HRVATSKI KOMUNISTI OSUDILI SU HRVATSKU NA GOSPODARSKU I DEMOGRAFSKU PROPAST

U…

Objavljuje Antun BabicSubota, 27. srpnja 2019.

Komentari

Komentari