Četvrtak, 28 svibnja, 2020

A GDJE JE SAD LINČ? Rudan ‘Hrvatice trebaju ubijati svoje zlostavljače. UBITI IH!’

Krajem prošle godine, Vedrana Rudan objavila je knjigu, “Život bez krpelja”, a upravo tim povodom s njom su o hrvatskoj svakodnevici porazgovarali novinari portala 100posto.

Kontroverzna književnica se niti ovoga puta nije libila nebiranim riječima izgovoriti ono što ju u Hrvatskoj muči, pa je tako pomirljivost naroda opisala ovako:

“Tridesetak godina otkako postoji ovo sranje koje se zove Hrvatska nikad nitko od ‘malih ljudi’ nije nikome od vlasnika naših života razvalio lubanju. I onda kad ja nešto napišem o sranju u kome živimo proglašavaju me ‘šokantnom’. Hrvatski narod je narod od kurca i narod zakurac. A ja nisam šokantna. Zato mi se živo jebe što netko o meni piše ili misli. Jebeni gubitnici”, kaže Rudanica u intervjuu.

Između ostaloga, ova se književnica na sebi svojstven način osvrnula i na slučaj “Daruvarac”:

“Građanke ove ‘slučajne države’, kako ju je nazvao jedan od odvratnih hrvatskih političara koji ništa nije učinio da bi Hrvatska bila manje ‘slučajna’, trebale bi ubiti svoje zlostavljače. U b i t i! Ubijati ih. Ovo je teza jedne talijanske feministice od koje se ja, naravno, ograđujem”, izjavila je.

Vedrana Rudan ne vidi neku budućnost za mlade Hrvate:

“Mladima je nepodnošljivo da će ovdje čitav život raditi da bi mogli preživjeti dok im roditelji ne crknu i onda dobiti nekretninu koju su roditelji stekli u socijalizmu. Istovremeno se djeca vodoinstalatera i šofera autobusa iz devedeset i prve, djeca lopina koje sjede u Saboru, ratnih zločinaca svih profila, baškare na jahtama, žive u vilama i skupim autima, na zebrama ubijaju djecu sirotinje. Možda je tako i u Irskoj, ali je lakše jer zločince ne poznaješ osobno”.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Znate li koji je najisplativiji oblik štednje, a imaju ga gotovo sve banke?
>>> Beljak raspalio po Bandiću, a dohvatio se i Šeksa: ‘On je Titov učenik’
Komentari

Komentari