Utorak, 11 kolovoza, 2020

Hrvat napravio kaos u njemačkom gradu: Bježao policiji, vozio bez svjetala, krivudao…

24-godišnji muškarac želio je izbjeći policijsku kontrolu u Bad Sodenu Neuenhainu; međutim, nakon kratkog bijega, drogirani čovjek je uhićen i pritvoren, priopćila je policija.

Ubrzo nakon ponoći, policajci iz policijske postaje u Kelkheimu željeli su vozača VW Passata na državnoj cesti 3014, na ulazu u Kelkheim kontrolirati.  Na znak policije da se zaustavi, čovjek je pobjegao u svom automobilu i zaustavio se na državnoj cesti 3367 između Bad Sodena Neuenhaina i Schwalbacha am Taunusa i nakon toga uhićen je bez otpora.

Tijekom bijega, 24-godišnjak je krivudao cestom, nekoliko puta prešao traku i vozio djelomično na suprotnoj stazi. Srećom nijedno drugo vozilo nije naišlo u to vrijeme.

Osim toga, mladić hrvatske nacionalnosti i bez stalnog prebivališta u Njemačkoj pokušao je pobjeći u mraku isključujući svjetla automobila, prenosi fenix

Razlog njegovog opasnog ponašanja uskoro je bio jasan. Bio je pod utjecajem kokaina i alkohola, nije imao valjanu vozačku dozvolu i već je od ranije poznat zbog sličnih prekršaja. Osim toga, imao je malu količinu droge sa sobom.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Ma je li moguće? Škoro otkrio nešto neugodno o Thompsonu

>>> PROROČANSTVO PREDVIĐA SMAK SVIJETA VEĆ 2019.: Sve je postalo jasno kad je Trump povukao vojsku iz Sirije

>>> Komšićev savjetnik poziva na terorizam u Hrvatskoj!?

Komentari

Komentari