Subota, 4 srpnja, 2020

HRT RAZBJESNIO GENERALA: ‘Bagro, cijeli dan slušam o Danu Republike! O Praljku ni riječi? Shvatite već jednom da živite u Hrvatskoj!’

HRT-ova emisija TV Kalendar, poprilično je naživcirala generala Željka Sačića koji se teško nosi sa činjenicom da ova medijska kuća kao prioritetne povijesne činjenice smatra one iz perioda bivše Jugoslavije, nego iz Hrvatske.

Konkretno, u TV Kalendaru je danas značajan prostor dobio podsjetnik na 29.studeni kao Dan Republike, kao i povijest Ordena narodnog heroja SFRJ, dok s druge strane – o smrti Slobodana Praljka na taj datum – ni riječi:

“Zlotvorna jugo bagro…”

“Koja ste vi zlotvorna jugo bagra na HTV-u i TV Kalendaru. Naime, danas su nas ‘ubili’ sa dvije udarne jugo teme: 29.11. Dan Republike, Jajce, Josip Broz Tito prikazan kao velikan, vizionar i božanstvo i druga: povijest Ordena narodnog heroja SFRJ i opet Josip Broz Tito… Bagro protuhrvatska, pa već 29 godina živimo u državi Hrvatskoj! Može li im tu informaciju netko prenijeti tamo na Prisavlje? Objasniti im i reći da šinjeli, petokrake i kokarde tu više nisu u modi od ranih devedesetih? I onda nakon svega toga nam govore da HDZ zna? A o generalu Praljku – ništa!”, izbacio je iz sebe Sačić na društvenoj mreži.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Pitanja iz Domovinskoga rata nad kojima se treba zamisliti!
>>> Real dovodi zamjenu za Luku Modrića: Igrač vrijedan 250 milijuna eura stiže debelo ispod cijene, a možda i potpuno besplatno
>>> Pročitajte što je izbornik Srbije rekao nakon što je doznao da može igrati s Hrvatima
>>> IZAŠAO JE IZ SINDIKATA: Profesor s Ekonomskog fakulteta objasnio zašto ne podržava štrajkaše
Komentari

Komentari