foto: FaH

Horvatinčić se spasio od zatvora? Pogledajte što je izveo, nevjerojatno…

Podijeli

Tomislav Horvatinčić je zatražio da mu se odlazak u zatvor odgodi na šest mjeseci radi oporavka nakon što je dobio novi termin za operaciju u Beču

Iako je osuđen zbog pomorske nesreće u kojemu je poginuo talijanski bračni par te se u srijedu trebao javiti na odsluženje zatvorske kazne, postoji mogućnost da Tomislav Horvatinčić opet ne ode u zatvor. Naime, kako doznaje Jutarnji list, od zagrebačkoga Županijskoga suda zatražio je da mu se odlazak u zatvor odgodi za još pola godine.

Horvatinčić je već nekoliko puta tražio i dobivao odgodu odlaska u zatvor zbog teškoga zdravstvenoga stanja, a zadnja odgoda odobrena mu je prije nekoliko mjeseci jer je trebao ići na operaciju u Beč. Operacija je zbog pandemije koronavirusa otkazana te je Horvatinčić dobio novi termin za 26. veljače ove godine. Zatražio je od suda 6 mjeseci odgode radi postoperativnoga oporavka.

Zatražena provjera dokumenata

Informaciju je potvrdio i Horvatinčićev odvjetnik Velimir Došen, a Jutarnji list neslužbeno doznaje da je zagrebački Županijski sud zatražio od zatvorske bolnice u Svetošimunskoj procjenu Horvatinčićeve dokumentacije i argumenata koje je naveo u zahtjevu.

Nakon pribavljanja mišljenja bolnice sudac izvršenja će odlučiti hoće li Horvatinčiću odobriti odgodu odlaska u zatvor. Na odluku suca Horvatinčić ima pravo žalbe izvanraspravnome vijeću suda.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> NIJE SAMO NOVAC: Procurila tajna izraelske moći – Pfizeru su dali obećanje kojem nisu mogli odoljeti
>>> Od 1. veljače četiri velike promjene? Za kafiće se sprema novo pravilo…
>>> Žena s obitelji došla iz Francuske u Hrvatsku: U 3 rečenice rekla je sve o našoj državi…
>>> Očajan rasplet situacije u Petrinji – sve su glumili? Šprajc: ‘Spušten je zastor…’
>>> Banka isplatila čovjeku 15.000 kn pa ga tužila! Tražili su da im vrati novac…
Komentari

Najnovije