RTS screenshot

Horor na državnoj televiziji: Vučić pred TV kamerama pokazivao fotografije obezglavljenih tijela

Podijeli

Građani Srbije i svi gledatelji RTS-a večeras su svjedočili nezapamćenim i nestvarnim scenama. Aleksandar Vučić je nakon sjednice Savjeta za sigurnost pred TV kamerama pokazao brutalne fotografije zlodjela koje su, sumnjiči se, počinili pripadnici različitih bandi, između ostalog i ona od Veljka Belivuka, piše Jutarnji.

Vučić, Aleksandar Vulin i Ana Brnabić su srpskoj javnosti pokazali fotografije obezglavljenih ljudi, leševa i oružje koje je pronađeno kod mafijaša.

– Upozoravam, sljedećih 30 sekundi maknite djecu od televizora, jer ovo što ćemo vam pokazati, jednostavno je odvratno – najavio je Vulin hvaleći se da je opasna banda definitivno razbijena.

– Dugo smo se lomili hoćemo li vam prikazati ovo, dugo smo razmišljali hoćemo vam to napraviti tako da poštujemo zakon. Ovo što ćemo vam prikazati je odvratno, zastrašujuće, iako je samo manji dio onoga čime raspolažemo – rekao je ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin.

Nakon toga su se na velikom ekranu počele ‘vrtjeti’ fotografije. Prva dvije fotografije prikazivale su zaplijenjeno oružje, ali nakon toga je krenuo pravi horor. Na jednoj fotografiji bila je snimka mrtvog čovjeka koji je na sebi imao tetovažu Crvene zvezde, a potom su prikazane dvije fotografije obezglavljenog tijela. Za njega je Vučić rekao da je bio navijač Partizana.

– Htjeli smo pokazati s kakvim psihopatima država ima posla. Taj rat između klanova i bandi dostigao je razmjere da su ljudi ubijani na monstruozan način – rekao je Vučić dodavši da je zaplijenjen ogroman arsenal oružja.

– Ono što je naša poruka – s ovom bandom smo završili, a onima koji ih misle naslijediti poručujem: gotovi ste, završit ćete iza rešetaka. Ti monstrumi su svoje radnje snimali i time se hvalili prijateljima, ali i protivnicima, piše Jutarnji list.

Komentari

Najnovije