Hodak: Ako se razvije i hrvatski soj korone, mogao bi mutirati u dva podsoja, partizanski i ustaški. A zna se koji je jači

Podijeli

Zaiskrilo je između predsjednika Zorana Milanovića s jedne strane te Vedrane Rudan, B.a.B.e. i Žarka Puhovskog, s druge, te premijera Andreja Plenkovića, HOS-a… itd. “Polupismeno, vulgarno piskaralo”. Zoki je dirnuo u “osinje gnjezdo”. Sve što je napredno i liberalno diglo se na zadnje noge u obranu naše Vedrane, samozatajne i senzibilne spisateljice.

Javio se na fejsu i kolega Davorin Karačić. I on “podražava” Vedranu: “Kad bi Vedrani Rudan oduzeli iz rječnika psovke i izraze mržnje prema muškom spolu te hrvatskoj državi, djelovala bi kao riba. Otvarala usta, a tišina”. Očito je Milanović s tzv. “liberalnom demokracijom” još uvijek na “vi”. K’o ja s mojim novim mobitelom. Dok ja prokužim svoj novi Samsung dotle već izađu tri nova modela. Dokle god se predsjednik države ne ograniči samo na to da se utopistički bori protiv ZDS-a, uz dnevnu podršku Slavice Lukić, Ivanke Tome, 6. ličke i gubitnika sa “smetlišta istorije”, dotle će trajati lijeva medijska “hračkarijada” protiv njega. Posebno im je zadovoljstvo predsjednika RH proglašavati budalom (Žarko Puhovski), idiotom (Sanja Sarnavka iz B.a.B.e.) i da ne nabrajam više. Svaka, ali baš svaka lijeva šuša uživa pljuckati prema Milanoviću iz jednostavnog razloga jer je on predsjednik države Hrvatske. I jer je to demokracija i njihovo demokratsko pravo. Ali kad on replicira Puhovskom, “babama” ili našoj “tankoćutnoj” Vedrani onda se oni čude… k’o pura dreku.

“On se usuđuje reći da udruga B.a.B.e. ima ružno ime” zgranuta je i naivna k’o francuska sobarica naša Vedrana. “Ta udruga je čudo učinila ženama…“”misli Rudanica. Tu je naša drugarica Vedrana u pravu. Živjeti od državne love dvadesetak godina i pljuckati po toj državi i njenim dužnosnicima, e to je stvarno čudo koje je uspjelo “babama”. To je valjda jedina udruga na kugli zemaljskoj u kojoj se vodstvo bira po izgledu i lijevom svjetonazoru. Vedrana Rudan ispunjava obadva uvjeta.

Evo jedne zanimljivosti. Od kada se ova nesretna država osovila na noge bilo je pet predsjednika na mitskom Pantovčaku. Sjeća li se netko da se itko osim “nesretnog” Zokija osovio na noge i rekao Puhovskom,”babama”, Rudanici i sličnima da je “car gol”?

Kad se Rudanica, Ante Tomić, Miljenko Jergović, Boris Dežulović, Igor Mandić i ostale lijeve ikone svako malo zateknu u Beogradu odmah dobivaju napadaj posebne jugo-inspiracije. To je pljuvanje po vlastitoj državi. U Beogradu “košava”, a u njihovoj glavi “jugo”. Evo zadnje glorifikacije naše Vedrane: “Srbija je plemenita zemlja, u njoj je cijepljeno više od četiri tisuće stranaca…”. Baš plemenito. Doduše, to je tek polovica onih koje su državljani te “plemenite zemlje” u Srebrenici također valjda “plemenito” poslali na drugi svijet. Zaključak se nameće sam od sebe. Većina naših političara, očito osim Milanovića, boji se terora lijevih, u pravilu jugo-nostalgičarskih medija. Međutim, kad se radi o pljuvanju po vlastitoj prošlosti, opravdavanju jugo-komunističkih zločina i sličnim temama tada su naše političke elite itekako blagoglagoljive.

Evo što spaja Josipovića i Ratka Mladića…

Recimo, samo kao primjer, bivši predsjednik RH Ivo Josipović koji je “hrabro” javno priznao: “Mit o pravednosti poginulih širokobrijeških fratara i njihovu mučeništvu je laž. Fratri su bili legitimni cilj vojnih djelovanja. Njihov samostan je bio snažna ustaško-nacistička utvrda, a oni borci na strani nacista i ustaša, prepoznati kao najveće zlo u povijesti”. Naravno, radi se o još jednom partizanskom “herojstvu” u ubijanju, ovoga puta fratara u samostanu u Širokom Brijegu. Ne znam tko je kome bio inspiracija, ali sjećam se slične izjave Ratka Mladića o egzekuciji 8300 muškaraca u Srebrenici. I oni su bili “legitiman vojni cilj”. Očito smo spali na to da naš “pravo-branitelj” od najezde lijevih skakavaca bude jedino Zoran Milanović. Pa bolje i on nego nitko.

Nešto ciničnije nisam vidio na fejsu. Na izmišljenoj konferenciji za novinare netko pita Angelu Merkel: “Da li ćemo moći procijepiti toliko ljudi u tako kratkom roku?” Mutti odgovara: “Ako smo mogli spaliti…!” Ja bih samo dodao onu Sokratovu: “Lijenčine nisu samo oni koji ne rade nego i oni koji mogu raditi bolje..” Više o temi pročitajte klikom OVDJE.

Izvor hrvatska-danas
Autor Z. Hodak

Komentari

Najnovije