Subota, 30 svibnja, 2020

HNS otkrio s kime reprezentacija igra prijateljsku utakmicu; bit će to prava fešta za taj mali hrvatski grad

Hrvatska nogometna reprezentacija uveličat će proslavu 100. rođendana Nogometnog kluba Omiš odigravanjem prijateljske utakmice 31. svibnja u Omišu

Nogometni klub Omiš i grad Omiš predložili su Hrvatskom nogometnom savezu da u programu obilježavanja stote obljetnice osnutka kluba ugoste hrvatsku nogometnu reprezentaciju krajem svibnja. Rukovodstvo HNS-a i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić prihvatili su taj poziv te je dogovoren nastup Vatrenih na svečanoj revijalnoj utakmici protiv NK Omiš 31. svibnja, prenosi tportal

Svjetske doprvake u lipnju čekaju ogled Europskih kvalifikacija za EURO 2020. protiv Walesa (8. lipnja u Osijeku) te prijateljski susret protiv Tunisa (11. lipnja u Varaždinu).

Reprezentacija će se okupiti 29. svibnja u Splitu gdje će biti do utakmice s Omišom, nakon čega će se pripremati za Wales u Opatiji prije polaska za Osijek 7. lipnja.

‘Radujemo se susretu u Omišu i drago nam je što možemo uveličati obilježavanje 100 godina kluba koji je dao Hrvatskoj nekoliko reprezentativaca, uključujući srebrnog Ivana Perišića. Utakmica će nam se dobro uklopiti u pripreme za Wales jer se želimo okupiti malo ranije kako igrači ne bi imali preveliku pauzu od završnice prvenstava’, istaknuo je izbornik Zlatko Dalić.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> SVEČANA SJEDNICA: Snažna poruka generala Gotovine
>>> IZRUČEN HRVATSKOJ: U odori četnika Milorad Barać ubijao civile u Gospiću i to većinom žene
>>> OPET SE SRAMOTIMO!? Velikogorički sud promijenio kaznu Njemačkog suda Mustaću za doživotni zatvor
>>> Malo poznata infekcija širi se poput požara i ubija do čak 60 posto pacijenata, a otporna je na sve lijekove
Komentari

Komentari