Četvrtak, 28 svibnja, 2020

Svećenik iz Novog Travnika prodaje vlastiti automobil kako bi pomogao liječenje sugrađanke

Grupa humanih žitelja općine Novi Travnik, koje predvodi don Anto Ledić, nekadašnji predsjednik Odbora za međureligijsku suradnju u Zenici, a danas u župničkoj službi u ovom dijelu Središnje Bosne pokrenuli su humanitarnu misiju pomoći sugrađanki Dijani Adžaip, kojoj je dijagnosticirana bolest tumor na mozgu

Prema trenutnim informacijama ova žena se može uspješno operirati jedino na Poliklinici „Radiochirurgia Zagreb“ u Svetoj Nedelji, a radi se o osobi koja je žiteljima Novog Travnika poznata kao humanitarka i društvena aktivistica.

Don Ante Ledić, kojeg ne treba posebno predstavljati javnosti, nastavio je svoj humanitarni rad i uputio je apel u ime obitelji Adžaip u cilju osiguravanja sredstva za hitnog operativnog liječenje Dijane Adžaip.

Cijena ove operacije je 21.000 KM ili 80.000 kuna. Budući da obitelj Adžaip nije u mogućnosti platiti ovu operaciju, molimo sve ljude dobre volje da pomognu koliko mogu kako bi smo spasili ovu ženu. Vrijedno je spomenuti da su njen suprug Nebojša-Džaja, jedan od legendarnih muzičara u BiH, i njihova kćerka Aria sudjelovali na stotinama humanitarnih koncerata za različite potrebe, za bolesne, siromašne, bolnice, udruge, vjerske objekte.

Sada je potrebno da mi, pomažući izlječenju njihovog člana obitelji, pokažemo da nismo zaboravili njihovu plemenitost.

Vrijedni don Ante Ledić je uvjeren da će ova humanitarna akcija se uspješno privesti kraju i da će se osigurati sredstva za operaciju Dijane Adžaip.

“Od srca hvala svima koji se žele uključiti u ovu akciju, a u slučaju da se u skorije vrijeme ne prikupe neophodna i potrebna sredstva za operaciju, ja ću svoje osobno vozilo marke Opel dati na aukciju i sav novac usmjeriti u fond za liječenje naše Dijane”, kazao nam je novotravnički župnik don Anto Ledić, prenosi Zeda News Service./HMS/

Komentari

Komentari