Nedjelja, 12 srpnja, 2020

SKANDALOZNO/ ZLATAR NEGIRAO POSTOJANJE HRVATA I SRBA: “Bosna ima svoj bosanski narod”

-Bosna ima svoj bosanski narod kojega čine različite konfesije i etničke skupine.  Ona će u narednim godinama biti sve jača. Najbolje bi  bilo da se Zagreb i Beograd ne bave  Bosnom  već da se bave svojim problemima. Takve će politike proizvesti da ćemo se mi morati početi baviti njima, rekao je Emir Zlatar, glavni tajnik Vijeća Kongresa bošnjačkih intelektualaca gostujući u političkom magazinu “Crvena linija”, N1 televizije, piše Hrvatski Medijski Servis.

Emir Zlatar Glavni tajnik VKB-a iznio je nekoliko skandaloznih i ratnohuškačkih teza u kojima osporava hrvatski i srpski narod u Bosni i Hercegovini govoreći da se radi zapravo o jednome – bosanskom narodu koji se sastoji od različitih konfesija. Podsjećamo, u preambuli Ustava Bosne i Hercegovine stoji da su Bošnjaci, Srbi i Hrvati konstitutivni narodi u Bosni i Hercegovini.

“Bosna ima svoj bosanski narod”

Zlatar ističe da je Bosna i Hercegovina opstala je kao država te da će  ona u narednim godinama biti sve jača.

“Bosna ima ono što, nažalost, Hrvatska i Srbija nemaju. Bosna ima svoj bosanski narod koji ima različite konfesije i različite etničke skupine. Najbolje bi  bilo da se Zagreb i Beograd ne bave  Bosnom  već da se bave svojim problemima. Takve će politike proizvesti da ćemo se mi morati početi baviti Zagrebom i Beogradom. Mi za sada nemamo taj kapacitet, ali nadam se da će jačati bosanski nacionalni i politički kapacitet”, rekao je Zlatar.

Na Zlatarovu tvrdnju da Srbija želi podijeliti BiH Perišić je kazao da to jednostavno nije tako na što mu je Zlatar izrijekom uzvratio „Ma dajte, ubijte se“, zaključio je Zlatar .


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Svi ljudi su rođeni kao muškarci i žene: Orban zabranjuje rodnu ideologiju na sveučilištima!

>>> Medicinska sestra je zapjevala starijem pacijentu, svi su se iznenadili kada su vidjeli što je on učinio

>>> ZASTRAŠUJUĆE: Angela Merkel javno izdala naredbu koja će uništiti i Hrvatsku!

Komentari

Komentari