Utorak, 2 lipnja, 2020

RUŠITELJ BiH Psihički nestabilan “mitraljezac” izvrijeđao Kolindu

Željko Komšić predsjednik raspadajuće Demokratske fronte nastojeći se po treći put domoći stolice hrvatskog člana Predsjedništva bošnjačkim glasovima ne preza ni od čega, piše Hrvatski Medijski Servis.

Nakon što je nedavno na jednoj sarajevskog televiziji izjavio kako je on “svoj miraljez okrenuo prema Mostaru”, zbog čega je ugledni neuropsihijatar dr Dragan Babić ustvrdio kako takvo što makar to bila i metafora može izgovoriti samo psihički nestabila osoba, Komšić nastavlja u istom stilu.

Komšić je ovog puta izvrjeđao hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović izjavivši kako ona ima “posebne rasističke potrebe” i to samo za to što je u intervju za Deutsche Welle izjavila kako je činjenica da se “Hrvatska doista bori za konstitutivnu jednakopravnost Hrvata u BiH”, no da u Europi svi pomalo “dižu ruke od BiH”.

Imputirajući predsjednici Hrvatske rasizam zbog izjave o konstitutivnoj jednakopravnosti Hrvata u BiH Komšić, kojeg podržavaju bošnjački ekstremisti Emir Suljagić i Reuf Bajrović, se zapravo obrušio na Ustav BiH i temeljno ustavno načelo o konstitutivnosti i ravnopravnosti naroda, koje je nedavno potvrdio i Ustavni sud BiH.

Time je, ne prvi put pokazao da se njegova borba za Bosnu i Hercegovinu svodi na rušenje Bosne i Hercegovine, vrijeđanje i izazivanje konflikata sa svima koji ne podržavaju bošnjačku unitarističku politiku. Takvim pristupom Komšić ne samo da šteti sebi, već najviše onima na čiji glas računa u majorizaciji Hrvata i uništenju države za koju se tobož bori./R.I./HMS/

Komentari

Komentari