Petak, 10 srpnja, 2020

Migranti pustoše po Mostaru

Samo u protekla 24 sata u Ministarstvu unutrašnjih poslova HNŽ na području Mostara zabilježene su dvije krađe koje su počinili migranti.

Jednu je Policijskoj postaji Mostar Centar prijavila radnica trgovine ”Teranova”, u TC ”Mepas Mall”, da su u trgovinu ušla dvojica nepoznatih muškaraca koji su počele uzimati robu s pultova i nositi u kabinu na isprobavanje.

Ona je primijetila da su oni u kabini skidali kontrolne markere, nakon čega su joj zaprijetili da ne smije zvati policiju.

Patrola policije ubrzo je stigla na lice mjesta i privela osobe u prostorije Policijske stanice, gdje je ustanovljeno da se radi o migrantima N. M. (17) i L. B. (16), obojica iz Sirije, koji su uhićeni i predani Odjelu za strance.

Druga prijava u protekla 24 sata je, također, bila za PS Mostar Centar. Njoj se obratio S. B. (62) pokazujući na skupinu nepoznatih osoba (migranti) i rekavši da mu je jedan od njih otuđio mobitel iz džepa jakne.

Patrola policije je sustigla navedene i pronašla odbačeni mobitel koji je vraćen prijavitelju. S. B. je među njima pokazao osobu koja mu je uzela mobitel, a radi se o O. A. (1988.) iz Palestine./HMS/

Komentari

Komentari