Nedjelja, 12 srpnja, 2020

HDZ potučen na izborima u Vrgorcu

VRGORAC je posljednjih godina postao jedan od gradova gdje je HDZ izgubio uporište. Tamo je trenutno na vlasti Ante Pranić, Mostov zastupnik u saboru.

Danas su se u ovom gradiću u Dalmatinskoj zagori održali izbori za mjesne odbore. Nacionalno gledano, nebitni izbori, ali važni da bi se vidio omjer snaga u ovog gradu.

HDZ je uvjerljivo izgubio od Nezavisne liste mladih.

Rezultate izbora objavio je upravo Mostov Ante Pranić.

“[ NLM I NEZAVISNI KANDIDATI APSOLUTNI POBJEDNICI IZBORA ZA MJESNE ODBORE GRADA VRGORCA]

Neslužbeni rezultati. Od 5509 birača na izbore je izašlo 2280 birača, 41%. NLM je dobio 16 mjesnih odbora (prvi put izašli na izbore za MO), nezavisni kandidati koje NLM podržava 4, HDZ je dobio 6, SDP 1 mjesni odbor.

Nezavisna lista mladih je dobila ukupno 1185 glasova, nezavisni kandidati 146, HDZ 854, a SDP 50 glasova. NLM je premoćno pobijedio u najvećem mjesnom odboru MO Vrgorac. Hvala svima!

Ponovno smo dokazali da je NLM najjača opcija u Vrgorcu”, objavio je Pranić.

“Ovo pokazuje promjenu trendova u lokalnoj politici”

Nezavisna lista mladih putem Facebooka je proglasila pobjedu

“APSOLUTNA POBJEDA NEZAVISNE LISTE MLADIH I NEZAVISNIH KANDIDATA NA IZBORIMA ZA VIJEĆE MJESNIH ODBORA GRADA VRGORCA. OSVOJENO 20 OD 27 MJESNIH ODBORA. NEZAVISNA LISTA MLADIH APSOLUTNI POBJEDNIK.

Danas su održani izbori za mjesne odbore na području Grada Vrgorca. Na ovim izborima pravo glasa je imalo 5 509 birača. Po dosadašnjim informacijama na izbore je izašlo ukupno 2280 birača, što čini 41 % ukupnog biračkog tijela.

Nezavisna lista mladih prvi put je izašla na izbore za mjesne odbore Grada Vrgorca. Građani su prepoznali naš rad i projekte za bolju budućnost našeg kraja. Dokaz tome su i neslužbeni rezultati gdje je vidljivo da je NLM apsolutni pobjednik ovih izbora.

Samostalno je NLM osvojio 16 od ukupno 27 mjesnih odbora. Uz to, u četiri mjesna odbora pobijedile su kandidacijske liste grupe birača koje su imale podršku NLM-a. Nezavisna lista mladih je apsolutni pobjednik izbora s najvećim zbirnim rezultatom. Osvojili smo samostalno najveći broj glasova. Dokazali smo da samo najjača politička opcija na području Grada Vrgorca.

Posebno treba naglasiti da je NLM uvjerljivo pobijedio HDZ u izborima za najveći mjesni odbor na području Grada, odnosno u centru, MO Vrgorac koji broji 1872 birača. U tom mjesnom odboru NLM je ostvario 365 glasova, a HDZ 116 glasova.

Ovi izbori su bitni jer ukazuju na promjenu trendova u lokalnoj politici, gdje ne prolaze više ideologije, već isključivo mjerljivi, nesebični rad za boljitak cijele zajednice.

Na kraju, posebno želimo zahvaliti onima bez kojih ova iznimno pozitivna vrgorska priča ne bi bila moguća….. našim biračima”, stoji u objavi NLM.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> TORCIDA VRIJEĐALA CRVENU ZVEZDU: Ove riječi odjeknut će u Beogradu
>>> KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Raspada se Hrvatski generalski zbor: ‘Nećemo biti sudionici u šutnji’
>>> SLAVNI TORCIDAŠ OBJASNIO INCIDENT SA SRBIMA: ‘To nije huliganizam, dirnuli su Splićanima u svetinju’
>>> FAKE NEWS HRVATSKIH MEDIJA DOBIO NOVU RAZINU: Znate li na čijoj listi je bio otac žigosane djevojke?
Komentari

Komentari