Četvrtak, 9 srpnja, 2020

HDZ-OVCI OGORČENI ZBOG KOLINDE: Šokirali smo se! Je li svjesna što čini?

Bilo bi bolje da smo čekali rujan”, komentiraju ovih dana ispod glasa HDZ-ovci dok promatraju ankete, ali i događanja na hrvatskoj političkoj sceni.

”Ništa nam više ne ide u prilog, ne stojimo dobro na anketama, a Plenković je kod građana izazvao gnjev odbijajući odlazak u samoizolaciju, ovo je situacija koju oporba vješto okreće u svoju korist. Naša je jedina sreća što na drugoj strani imamo Bernardića koji nije dovoljno vješt pa se zato imamo čemu nadati.

Inače da je bilo tko drugi na čelu SDP-a doživjeli bi potom”, komentira naš sugovornik iz vladajuće stranke prepričavajući lošu atmosferu u svojim redovima.

Kako kaže, naštetila im je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je nedavno Miroslavu Škori pokazala srednji prst.

”Pitamo se je li ona svjesna što je učinila, u nevjerici smo gledali u taj prizor. Srušila nam je tezu da je Škoro kriv zbog toga što je na Pantovčak zasjeo Milanović. Ugrozila nam je kampanju na desnici, i pokazala da je na predsjedničkim izborima ona sa svojim gafovima bila najveći krivac za poraz”, smatra naš sugovornik koji je uvjeren da su sami mogli srezati Škorine šanse da im se bivša predsjednica nije uplela u priču.

”Pitamo se po čijim je uputama to napravila i što joj je to trebalo”, nabraja HDZ-ovac priznajući da strankom umjesto euforije ovih dana vlada strah od poraza.

Iva Međugorac/Dnevno.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Škoro šokirao birače podržao odluku Rajka Ostojića
>>> Što će Stožer sad? Đikić prekinuo šutnju: Ovo je istina o koroni koju morate znati…
>>> Stiže još jedna radikalna mjera? Tko se ne bude držao – slijedi kazna…
>>> Nema više plaćanja novcem, hranu neće moći uzimati samo tako – ali to nije najgore…
Komentari

Komentari