fbpx
Četvrtak, listopad 24, 2019

HDZ-ovac razbio službeni automobil i pobjegao s mjesta nesreće i nije im pružio pomoć: Nećete vjerovati što je napisao u poruci

U noći s četvrtka na petak u prometnoj nesreći gotovo u potpunosti uništeno je službeno vozilo Komunalnog društva Kostrena kojim je, prema tvrdnjama dvoje suputnika koji su zadobili lakše ozljede, upravljao direktor kostrenskog komunalca Tomislav Matić. Prema navodima suputnika, Matić se udaljio s mjesta nesreće i nije im pružio pomoć.

“Tomislav Matić me nije kontaktirao, a sve informacije koje imam, imam od osoba koje su bile s njim u automobilu. Činjenica je da se nezgoda dogodila u noći s četvrtka na petak, prema mojim informacijama oko jedan sat ujutro i da su suvozači morali sami ići na Hitnu pomoć. Na sreću, nisu zadobili teže ozljede”, potvrdio je načelnik Dražen Vranić za Novi list.

Inače, Matić je predsjednik kostrenskog HDZ-a.

“Prema novoj odluci Skupštine iz lipnja ove godine službena vozila društva ne smiju koristiti izvan radnog vremena, a ova nesreća dogodila se izvan radnog vremena. Inače, riječ je o novom automobilu koji nema ni godinu dana, a visinu štete odredit će procjenitelji”, istaknuo je Vranić.

“Ne bih komentirao objave s društvenih mreža jer tamo svatko može pisati što mu padne na pamet. Zna se da s 1. siječnja 2019. godine odlazim iz KD-a Kostrena na novo radno mjesto i da sam vlasnika o tome obavijestio prošli tjedan. Nikada nisam bježao od odgovornosti za svoje postupke, materijalne niti pravne, pa tako ni sada. Kada službena tijela donesu svoje zapisnike i pravorijek, onda će mnogo toga biti jasnije”, stoji u Matićevom sms-u.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Tko je žena koja je Amerikancima ocrnila Krstičevića? Prozivala Hasanbegovića, Sanadera, a sad i ministra

>>> Ovo smo jeli kao djeca, ali žalit ćete ako ovo niste prije znali

>>> (VIDEO) 17. prosinca 1991. Zapadna Slavonija – hrvatski vojnik pregazio i natjerao u bijeg srpsku vojsku!

>>> Stigle sjajne vijesti o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera!

Komentari

Komentari